Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Többnyire zákozott ember...

Többnyire zákozott ember létedre éreztél hasonlót?

Figyelt kérdés
néha kicsit olyan érzés, mindha nem ismerném önmagam, legtöbbszőr zárkozott vagyok, és ezt tudom is magamról, belátom, néha túl dramatizálom, pl. mikor egy filmet nézek amiben egy néha személy játszik, akkor már magammal azonositom:)). Máskor meg, utolag meglepődök magamon, amikor spontán, félelem nélkül hosszasan beszélgetek valakivel, aki talán, másképp közömbös személy számomra. Bár nem tudok olyan jókat beszélni vele, mert talán nem egyezik a témakörünk, vagy egyszerűen nem tűnik túl érdekesnek, de talán minden kissé önbizalomhiányos ember átélhetett iyesmit. viszint az érzés, amiről a kérdés alapból szól az az, hogy, amikor megkedvelek bizonyos embereket, akihez nem állok valami közel, mégis hosszasan átélem azt, hogy önmagamat látom bennük, mindha azonosulnék velük, mégsem állok közeli kapcsolatban velük, el is bizonytalanít, hogy valahol azok is így látják-e. De a lényeg, hogy jobban vonzanak, és szimpatizálom őket, mint azokat akik valamiképp nyitottabbak a barátságra, felém. Talán csak emiatt, bonyolult emberi kapcsolataim vannak.
2013. ápr. 26. 10:54
 1/3 A kérdező kommentje:

elnézést az elírásért: NÉMA* személy

..remélem nem akad több:D

2013. ápr. 26. 11:11
 2/3 anonim ***** válasza:
Nagyjából értem mire akarsz kilyukadni, bár kicsit érthetetlenül fogalmazol. Nem állsz közel valakihez, de úgy érzed valamiért hasonlít rád és emiatt jobban kedveled, mint azokat az embereket akik barátságosak veled, ugye? Ilyet én is éreztem már, és én sem tudom, hogy a másik is így gondolja-e. A kérdésed első felével szintén tudok azonosulni, emberekkel akiktől nem akarok semmit, simán elbeszélgetek, de őket ettől nem kedvelem jobban.
2013. ápr. 26. 22:51
 3/3 A kérdező kommentje:
Bocsi a fogalmazásért, nálam volt már rosszabb is;)) de jól értetted, igen, erre gondoltam. Bár nem csak jobban kedvelem , de kevésbé tudok kötődni olyan emberekhez, akik barátságosak hozzám, egy időután az a barátság is véget ér.
2013. ápr. 26. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!