Őrült különcként jól szeretném érezni magam. Merre van hasonszőrű ember? Hogyan "legyek jól"?
Sokat morgok, panaszkodom. Talán ezért is van az, hogy ha nem is panaszkodom, akkor is sokszor panaszt éreznek ki a szavamból. És ált. akkor szoktak beszólni, hogy: szívesen felvenném egy napodat, vagy vedd észre magad, vagy hallanád magadat, amikor semlegesnek érzem, amit mondok, de ők panaszt hallanak ki.
Ha jó kedvem van, sokat pofázok, hülyeségekről, és akkor az a baj. Mondjuk tényleg fárasztó vagyok szerintem a témáimmal.
Sok dolgon sikerült változtatnom.
De annyira negatívak, hogy még mindig jelentős "mennyiség" maradt vissza adott dolgomból, más oldalról meg annyira sok ilyen "dolog" van, hogy jelentős adag van még vissza. Lelomboz, mikor régi és új emberek felfedeznek bennem valamit, amiről tudom, hogy már sokat dolgoztam a változásért, és SOKAT HALADTAM IS. De még mindig ott a gond.
Gyenge személyiség vagyok. Ezért irányítani akarnak. Tény, általában jóindulattal. De akkor is van határa. A segítség akkor segítség, ha szükséged van rá és kéred.
Pl. az a tanulási stratégiám, hogy jó előre kezdek tanulni. Célom, hogy egyszerre minél kevesebbet kelljen, és egy anyagrészt minimum még egyszer át tudjak nézni. Engem ez nyugtat meg, és ha valamiért olyan helyzetbe kerülök, hogy valamit halogatnom kell, bizony ideges szoktam lenni.
Nem elég, hogy azt látom, hogy 200-ból egy ember csinálja még így rajtam kívül, még tele is beszélik a fejemet, hogy tuti stresszes vagyok, nem szabad így csinálnom, mert stresszelek, csak nem veszem észre.
Ennyi erővel én is mondhatnám, ha a halogatósok nyugodtak lennének számonkérés előtt, hogy te is stresszelsz, mert utolsó pillanatban csak átfutottad, csak nem ismered be. Érdekes, általában nincs alkalmam ezt mondani, mert idegesek és mutatják is.
Még rengeteg helyzetben sütik rám, hogy nem így kéne csinálnom, nekem se jó így, kvázi hazudok magamnak.
Az a baj, gyenge személyiség lévén nem tudok ilyenkor visszavágni. Jó lenne, ha visszavágnék, a fele lepattanna, a másik felén OTTHON elgondolkoznék, mert valahol lehet benne igazság - nade hogy mindenben hazudnék magamnak, az nem lehet igaz így, ebben a formában.
Ezen felül sok dologban más nézetet vallok, mint az átlag. Más érdekel, mint a többi embert. Míg a többi fiatal zenét szerez, a szövegre odafigyelve zenét hallgat, közösen énekelnek. Ez engem untat. Én ehelyett sétálok és fotózom a szerintem szép parkokat és a szerintem szép utcákat Budapesten.
Fiús és tudományos dolgok érdekelnek, és nem az, ami a legtöbb embert. Azok a dolgok hidegen hagynak. Különc vagyok, minden társaságból kilógok.
Szerintem a fenti összes dolgot érzik rajtam a fiúk, és ezért taszítom őket, merthogy maximum haverkodási szándékkal jönnek oda.
Pedig vékony vagyok, mások (!!) szerint szép testalkatú. Óvodás korom óta, részben genetikailag - más családtagé is ilyen - baromi karikás és táskás a szemem, szerintem ez elcsúfít. Meg nem húzom ki magam, de sok más lány se!!
20/L
Nem vagy őrült.
Az önbizalmad az, amin dolgoznod kell. Tudom javasolni neked az értékesítők körében kedvelt szerzőket. Donald Trump, Napoleon Hill, Brian Tracy
Kerner Tibor könyve a Sziklaszilárd Önbecsülés különösen jó.
Az emberek a bizonytalanságot érzik meg, nem a -szokatlan, de remek - hobbijaidat.
Amúgy nemcsak önbizalom kérdése.
Idegesítő személyiség vagyok, van, aki bunkóságból, és kb így megmondja, van, aki jófejségből, és ő nem így, hanem finoman mondja meg.
És hogyan vagy idegesítő? Mit csinálsz, ami miatt annak tartanak?
És mi van, ha azért nem mondják meg egyesek, mert nem úgy gondolják?
Mintha csak magamat hallanám azzal a különösséggel hogy én meg túl erős személyiség vagyok és folyton meg akarnak törni.
Nagyon különc vagyok, csendes megfigyelő, érett és komoly gondolatokkal/eszmékkel azonban hülyének tetetem magam és folyton poénkodom. Nem akarom hogy tudják milyen vagyok valójában. De ez nem kétszínűség ez is egy részem, szeretek viccelődni. Sok mindenkivel kijövök és jól elbeszélgetek bár gyakran flegmának tartanak vagy beképzeltnek mint mondtam ez erős és megtörhetetlen személyiségem végett. Tipikusan ez a mindig nekem van igazam hangsúly... Nem tehetek róla én így beszélek >.< Na jó lehet tényleg sokat okoskodom XD De ha egyszer igazam van és inkább tanácsként mondom...
Szóval az erős személyiség is hátrány főleg ha különc vagy, mert nem értenek meg és megváltoztatni sem tudnak...
(Ha van kedved szívesen beszélgethetünk 18/L)
A lelked mélyén marad szálka, miután próbáltak megtörni? Vagy az a napod legalábbis rossz lesz? Vagy lepereg?
Érdekel, erős személyiség hogyan éli meg, ha meg akarják törni.
Lepereg rólam minden. Nem vagyok haragtartó sőt nagyon megértő és elfogadó személyem van.
Akad olyan aki pont ezért tisztel, mert én nem hódolok be, van saját akaratom, gondolatom, személyem és ami a legfontosabb föl is merem vállalni.
Amúgy nekem nem karikás szemem van, hanem kiskorom óta mindig spontán gyilkos tekintettel nézek.
Kiskoromba mindig kérdezték: Miért néz ilyen csúnyán ez a kislány? Anyukám csak annyit mondott: Nem néz csúnyán, ilyen a tekintete...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!