Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ha nem reagálok a beszólásokra...

Ha nem reagálok a beszólásokra egyáltalán, abba hagyja? És a többi ember akik nem piszkálnak se fogják figyelni arra aki beszól?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 23. 21:03
 1/7 A kérdező kommentje:
és nem fognak hülyének nézni, hogy hagyom?
2013. ápr. 23. 21:16
 2/7 anonim válasza:

Mivel nem tudom a konkret esetet igy csak nagy altalanossagban tudok beszelni.

Ha valaki serteget es ezt kozonseg elott teszi akkor az a legnagyobb visszavagas neki ha mosolyogsz rajta szerint es kedvesen bajologsz neki.

pl.:hat persze csak is ugy lehet , vagy te nembtehetsz rola hogy ilyen vagy, valami baj van? De hatarozottan kedvesen.

Lehet hogy ez igy nehez mondani de ha belegondolsz a nagy haverjai elott fog beegni mert a legnagyobb serteseirenis kedvesen ramosolyogsz es mondasz vmi fentihez hasonlot.ha latja hogy nem hat rad amit csinal beken fog hagyni.ez tuti.nem szabad hogy elerje a celjat es megbantson mert akkor lenne boldog.

Hidd el a kedvesseg es par jo szo csodakra kepes!!

2013. ápr. 24. 15:22
 3/7 A kérdező kommentje:

" vagy te nembtehetsz rola hogy ilyen vagy, valami baj van"

Szociális fóbiám van és csak akkor beszélek ha kérdeznek, egy f*szt ez idegesít, és ezért egy folytában, piszkál röhög rajtam, stb. Én meg nem merek még csak reagálni sem csak tűröm.

2013. ápr. 24. 15:40
 4/7 anonim válasza:
Mondd neki hogy látom nagyon bírod a fejem hogy állandóan velem lógsz, mondd neki, hogy látom ma is jó formában vagy, köszi szépen, annyira bírlak. Már nem is tudom mit csinálnék nélküled, megenne az unalom. Próbáld meg azért elkerülni, gondolom elmehetsz pl. büfébe, vagy az udvarra szívni egy kis levegőt. Elkezdhetnél kondizni járni, vagy olyasmit ami kicsit növelné az önbizalmad, ráadásul pár hónap után meg is látszana rajtad. Ez a gyökér viselkedés a suliban természetes. A beszólásokra próbálj gúnyosan visszavágni, hogy ő érezze magát kellemetlenül. De azért ne legyél durva, inkább humorral próbálkozz. A többiek meg örülnek, hogy nem ők a céltábla, lapítanak mint sz@r a fűben. Ismerős.
2013. ápr. 24. 20:02
 5/7 A kérdező kommentje:

"Ez a gyökér viselkedés a suliban természetes"

Sajnos ez a munkahelyemen van :(

2013. ápr. 24. 20:08
 6/7 anonim válasza:

A baj az szerintem veled van!felnott letedre hagyod hogy szarba tiporjanak es mas javaslatat meg lehurrogod.hogy szoljon vissza kedves 2.valaszolo ha pszicho bigyoja van.

Akkor te rossz helyen jarsz mert ez nem egy pszichologus maganrendeloje.

Lehetnel mondjuk alapbol kedvesebb az emberrel es akkor talan teged sem ba...tatnanak annyit.

2013. ápr. 24. 20:21
 7/7 A kérdező kommentje:

"A baj az szerintem veled van!"

Persze hogy velem van írtam hogy szociális fóbiás, antiszociális vagyok

2013. ápr. 24. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!