Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek elárulhat valamit...

Szerintetek elárulhat valamit az ember személyiségéről az, hogy milyen irányba tesz fel egy karszalagot?

Figyelt kérdés
Én például kicsit introvertált személyiségnek tartom magam, és mindig úgy rakom fel őket, hogy én el tudjam olvasni.De vannak haverjaim akik szerintem jóval inkább extrovertáltak, és ők pedig úgy rakják, hogy kifelé álljon.Lehet összefüggés?

2013. ápr. 27. 21:49
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem hinném. Szerintem a legtöbb ember úgy teszi fel, hogy ő el tudja olvasni. A legtöbb ember pedig extrovertált, nem introvertált.
2013. ápr. 27. 23:00
 2/3 anonim ***** válasza:
én mikor kaptam karszalagot nekem a jegyárusnál tette fel a csaj...
2013. ápr. 28. 18:49
 3/3 A kérdező kommentje:
Jó, nyilván úgy gondoltam, hogy amikor te választod ki, hogy milyen irányba álljon....
2013. ápr. 29. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!