Most rossz ember vagyok amiatt, hogy zavarna, ha páromnak alacsonyabb iskolai végzettség lenne, mint nekem?
Tudom,
hogy lósz.rt számít a diploma, a barátaim körében nagyon sok szakmunkás
van, de egyszerűen úgy éreztem eddig mindig, hogy nem tudnék egy
férfira férfiként nézni, ha alacsonyabb iskolai végzettsége van. Pedig
anyának is főiskolai diplomája van, apának "csak" technikum.
Nem vagy rossz ember, de az emberséget, családcentrikusságot, sőt még az intelligenciát sem a diplomák számával mérik.
Nekem van diplomám, a férjemnek csak 8 általánosa. És nem cserélném le. Volt diplomás pasim, tőle van a gyerekem. De iszonyú rosszul éreztem magam vele. Tisztelet a kivételnek, biztos van normális nem törtető közöttük is, akiknek a családjuk az első, de én kerülöm az "öltönyös majmokat".
Ha zavar, akkor zavar, ennyi. Ez nem jó vagy rossz, hanem Te ilyen vagy.
Onnantól kezdve hülyeség, hogy ha mondjuk találkozgattok egy sráccal. Tegyük fel tetszik neked. Hasonló az érdeklődési köre, mint neked. Kedves és udvarias veled, intelligens és jót tudtok beszélgetni. Ha ezek után elhagyod, mert kiderül, hogy csak 8 általánosa van, akkor jó nagy idióta vagy. Ha tehát így érted, hogy zavar valakinek a végzettsége (vagy annak hiánya), akkorrendesen kiszúrsz magaddal, és orrát fennhordó p*csának fognak gondolni sokan. Na most ha ezt te felvállalod, akkor semmi gond. Szóval ne sírj, hogy sokan ilyennek tartanak.
Apámnak autószerelői szakmunkása van és egy Német-magyar cég kereskedelmi igazgatója.
Nekem szintén nincs diplomám, a páromnak van és világ életemben jóval többet kerestem mint ő, plusz az is igaz hogy a diplomás nem jelenti hogy magas intelligenciával áldotta meg a sors. Láttam már diplomást úgy elveszni az élet mindennapi viszontagságai közt hogy ihajj..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!