A különböző motivációs videók, idézetek azt sugallják, tegyél meg mindent a célod érdekében és előbb-utóbb eléred. De mi van akkor, ha az ember mindent megtesz, viszont rajta kívülálló okok miatt még csak lehetőséget kap, hogy bizonyítson?
Figyelt kérdés
2015. jan. 19. 13:27
1/3 anonim válasza:
Hallod az ilyen motivációs dolgok mind kamuk, amiket a bizakodóknak adnak el. Valaki képes rá, valaki nem. Azt hogy "mnidenki képes rá" el ne hidd, mert nem igaz, egyszerűen akiknek nem megy azokról nem hallasz, mert róluk nem mesélnek.
2/3 anonim válasza:
Az a szívás. Gondolom az élet ezt akarja. Én mérnök akartam lenni. Rengeteget jártam matek tanárhoz már közép suliba meg fősulin is. De 2 elpazarolt év után bele kellett törödnöm, hogy soha nem leszek mérnök ha megszakadok is. Szóval mindent megtettem de nincs meg bennem ez a tehetség. Most elkezdtem egy másik sulit. Minta tanterv szerint haladok és már féltávnál tartok. Szóval szerintem ha valami nem megy és mindent meg tettél akkor érdemes keresni valami más célt.
3/3 anonim válasza:
a motivációs filmek nem kamuk Csak nem teszel meg mindent annak érdekébeb hogy sikerüljön.Mindig van kifogás.Láthattok a híradóban féllábú focistákat,futókat,kosárlabdázókat.Nos,az 1-es azt írta valakinek sikerül valakinek nem.Nekik sikerült,pedig csak úgy nem ment volna.Ezek az emberek a belüket is kidolgozták.Éjjel-nappal dolgiztak.2-es te mennyit tettép meg annak érdekében hogy mérnök legyél?A motiváció bennünk van emberek.Ezek a filmek felébresztik a bennünk élő győzelmi ösztönt.Nekem is van álom,rendőr akarok lenni.Egész nap sportolok,a felülést és a fekvőtámaszt tudod mikor kezdem el számolni?Mikor már nem birom.Akkir kezdek 1-től számolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!