Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek mi az a dolog ami...

Szerintetek mi az a dolog ami a legtöbb ember figyelmét leköti, amire a legtöbbet gondolnak az emberek?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy minden embernek más az érdeklődési köre, tudom, hogy mindenkit más érdekel, de mégis mi az ami a legtöbb emberben ugyan olyan, mi az a dolog ami a legtöbb embert leköti, ami a legtöbb embert érdekel? Mire gondol az emberek többsége a legtöbbször?

2015. jan. 19. 11:56
 1/10 anonim ***** válasza:
Az agy 3 fő befolyásnak szentel különös figyelmet: fajfenntartás, élelem, félelem.
2015. jan. 19. 11:57
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
na szerinted? a szex
2015. jan. 19. 11:58
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nők, férfiak, szex.
2015. jan. 19. 12:06
 4/10 anonim ***** válasza:
56%

Szerintem a problémákra gondolnak a legtöbbet az emberek.

A szex szerintem gondolatilag nem elsődleges, max az új, elb***szott generációnál.

2015. jan. 19. 12:21
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
De végeztek ilyen kutatásokat és valóban a szex az, amire legtöbbet gondolnak az emberek.
2015. jan. 19. 12:22
 6/10 anonim ***** válasza:
Biztosan a szex az. Röhejes dolog, ugyan.
2015. jan. 19. 12:42
 7/10 anonim ***** válasza:
Szex, pénz, erőszak.
2015. jan. 19. 12:48
 8/10 anonim ***** válasza:
digi-dugi egyértelműen.
2015. jan. 19. 12:49
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is inkább a problémák. Én pl sokat gondolok a problémáimra, hogy hogyan lehetne változtatni, és mindig minden nap gondolok erre, gyakorlatilag megállás nélkül, még az álmaimban is. A családomban, környezetemben is ezt tapasztalom. Például, akinek az a problémája, hogy nincs állása, annak tuti az jár a fejében, hogy hova mehetne, mit dolgozhatna, aki magányos az arra gondol, mikor találkozik már valakivel, aki a társa lesz, aki beteg, az arra gondol, hogy hogyan gyógyulhatna, hogy csak simán arra, hogy milyen rossz neki. Szóval leegyszerűsítve a problémákra gondolunk a legtöbbet.
2015. jan. 19. 17:18
 10/10 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom ki, hogy van vele, de tessék itt egy átlagos napom:

Felkelek, áll a péló, szexre gondolok.

Lefürdök megkajálok felöltözöm.

Elindulok az egyetemre, tömegközlekedésen minden egyes szép csecsről egy jó szex jut az eszembe.

Az egyetemen:

Miért kellett infos szakra jelentkeznem? Alig látok lányt. Bárcsak máshova járnék, mint pl bölcsészetre, történelem h*lyeségre, sok csaj közé => szex

Egyetem után hazamegyek, megint a tömegközlekedéses eset, csecsek mindenütt.

Hazamegyek elintézem az apróságaimat, kiverem a pélót,

ez segít, hogy kb 1 óráig ne gondoljak a szexre.

Tanulást imitálok, játszom. Lefekszem aludni és csecsről álmodok.

2015. jan. 19. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!