Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért érzem azt, hogy kimaradok?

Miért érzem azt, hogy kimaradok?

Figyelt kérdés
Minden nap meghallgatom mi történik másokkal, merre jártak, kiket ismertek meg és velük örülök vagy szomorkodok. De sehova nem hívnak meg, különféle indokok miatt. Aztán egyedül ücsörgök itthon, bárhova megyek úgy érzem én csak a ''más szereplők'' kategóriába fogok tartozni. A srác, aki bejön nekem kedves velem, de amikor meglátja a barátnőm teljesen elfeledkezik rólam és csak vele beszélget. Könnyen kizárnak a beszélgetésekből és belül egyre üresebbnek és értéktelenebbnek érzem magam. Miért van ez? Miért nem tudok elmenni velük és jól érezni magam, miért kezdek el másként viselkeni mások előtt?

2016. jan. 24. 16:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Hogy sikerült kétszer kiirnod?
2016. jan. 24. 16:42
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom, folyton bénázok ezzel az oldallal. :D
2016. jan. 24. 16:43
 3/6 anonim ***** válasza:
De mi az,hogy nem hivnak meg különféle indokok miatt?
2016. jan. 24. 16:51
 4/6 A kérdező kommentje:
Azt mondják, hogy csak egy csoportnak szabad, aminek nem vagyok tagja és másnap kiderül, hogy egy csomó más is volt vagy hogy ne menjek, nehogy ''ellopjam'' a pasija érdeklődését, persze vicből mondja, de azért elég világosan átjön az üzenet :/
2016. jan. 24. 16:55
 5/6 A kérdező kommentje:
*viccből
2016. jan. 24. 16:55
 6/6 anonim ***** válasza:
Keress másik barátokat magadnak,ne hagyd, hogy ki használjanak
2016. jan. 24. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!