Vajon miért érzem fáradságosnak az emberi kapcsolataim ápolását, gondozását?
Legyen szó a családom összes tagjáról avagy a "barátaimról" akiket nem érzek magamhoz közel pedig kellene sőt...főleg több éves ismerettség után,vagy a másik véglet,hogy férfiakkal sem lépek tovább soha.Eddigi életem során már 5 komolyabb kapcsolatom lehetett volna de mindig visszahőköltem,ezáltal már jópár férfi lelkébe tapostam!
Nem szándékosan,és már nagyon bánom ezeket a dolgokat de mintha egyszerűen képtelen lennék a kötődésre nem hagy nyugodni ez,mivel szeretnék kötődni de tényleg képtelen vagyok rá,azt érzem.
Tisztában vagyok vele,hogy velem van a baj de azt nem tudom,hogy hol hibádzok! És,hogy érnem kell emocionális értelemben is...vagyis így mindenképp!
Előre is köszönöm az értelmes válaszokat!
18/L
Nekem is ez a problémám valamilyen szinten, csak nekem sikerült párkapcsolatba lépni.
ha nem keresem az ismerőseimet, vagy nem megyek el velük, akkor idővel az a kapcsolat ki fog hűlni, és nehezen találom meg az egyensúlyt ezen a téren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!