Van innen ki út?
Hello!
Tudom, hogy függő vagyok, League of Legends függő. Már nagyon kis korom óta sokat számítógépezek, a LoL-ra talán egy fél éve, ha ráfüggtem. Nincsenek úgy barátaim, csak egy ember van akit szeretek, de neki van barátnője és bele vagyok kényszerítve egy érzelem mentes "barátságba", de érzem, hogy ez napról napról egyre jobban megőrjít.Utálom a barátnőjét, és sokszor elképzelem a halálát. Az se nagyon segít, hogy az osztálytársaim engem használnak mindenféle céltáblának, otthon sincs nyugtom, mert itthon betegnek hívnak, lehet az vagyok de nem érdekel.
Csak nyugalmat akarok végre, de ezt sehogy nem tudom elérni, se LoLban, se társasági életben. Nem tudom mit kellene tennem, csak egy ember tart ezen a fél őrült szinten, ha elmegy tovább fog minden romlani. Éltem már meg azt is, hogy az elvesztése fizikai fájdalmat okozott.
Nincs senki aki lelkileg támogatna, idegen embereket nem szeretem, zavar a jelenlétük. Kezdem az iskolát is feladni, egy árnyék akarok lenni aminek nincs haszna. Egyedül itthon, játszani akarok, távol azoktól akik fájdalmat okoznak nekem.
ne hallgass az utolsóra,inkább szakadj el a gépezéstől ne menj bele még jobban
10-20 között én is eléggé gépezős voltam,emiatt a gyerekkori barátom ott is hagyott mert inkább gépeztem minthogy elmenjek vele mikor hív
aztán lettek volna új haverjaim 8 osztályos gimnáziumban,de egy idő után ott megtaláltam az egyetlen kockát az osztályban,vele kezdtem el lógni,így a többiek nyílván elkezdtek leszarni
ez a gyerek meg 8. után elment másik iskolába,otthagyott a szarban
a lényeg: a géppel sose leszel boldog,töröld le a francba azt a szart aztán inkább nézz filmeket,annak is több értelme van
Utolsónak: ha ilyen könnyű lenne megszabadulni egy dologtól jó lenne, és az is ha legalább egy valakivel tudnék lógni. De a probléma ott van, hogy nincs ilyen személy és még az internet is jobb mint az az elviselhetetlen már fizikailag is létező fájdalom.
Köszönöm a válaszokat, sajnos félek a "segítség" nekem már jóval elöbb kellett volna. Ennyit a szűlői mi mindig ott leszünkről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!