Elmennél színházba, moziba valakivel innen?
Sokan írják, hogy nehéz ismerkedni, meg a társkeresőknél élőben sokszor csalódás a másik. Erről eszembe jutott, hogy máshonnan is meg lehet közelíteni a dolgot. Tegyük fel, hogy valaki el akar menni színházba, és nincs partnere hozzá. Ilyenkor közzétehetne egy felhívást itt, hogy hölgypartnert (vagy nő férfipartnert) keres a színházlátogatáshoz, és megadhatna egy kor intervallumot, hogy a saját korához illő partnert találjon. Ilyenkor el lehetne menni együtt a színházba, és mivel eleve csak ez a cél, semmi más, ezért nem lenne probléma, ha a külső nem jön be, mert csak arról van szó, hogy ne egyedül töltsenek egy estét. Ha pedig kölcsönös a szimpátia, annál jobb, akkor történhet más is.
Te elmennél színházba, moziba vagy egyéb programra valakivel, aki ilyenekhez partnert keresne itt?
Valami jó csajjal moziba simán.
21F
Én is fórumon ismerkedtem meg a színházas csapattal, akikkel aztán nagyon jó barátok lettünk, és nagyon sokat mentünk színházba, moziba, cukrászdába... mindenhova. Még nyaralni is.
Szóval igen, miért is ne.
engem egyszer egy vad idegen szólított le az utcán -két gyerekkel voltam.. hogy nem e mennék el vele színházba és rámutatott a plakátra..
nem is voltam sosem színházba, meg idegennel amúgy sem.
anonim oldalon meg sose tudhatod lehet azonos neművel cheteletsz :) volt hogy googleból lementett képet küldtek vkinek..
Mindenképpen előny, hogy itt keresve (talán) nem kérdés, hogy mindenki a saját jegyét finanszírozza.
Tisztelet a kivételnek, társkeresőn még mindig él az a "hagyomány", hogy a férfi fizet mindent.
Elbűvölő lehet egy ÖNZETLEN színház meghívás, de személyesen nem hiszek abban, hogy "megéri" ennyire
gavallérnak lenni.
Szóval megerősítem, hogy klasszikus társkeresőn nem kulturális programokhoz keresnek partnert, ott simán félreértik.
Ezért itt jó ötlet lehet!
Kedves
8-asnak igaza van, de talán aki megveszi a saját jegyét és úgy próbálkozik, az elég garancia arra, hogy
korrekt műkedvelő legyen.
Lókötők, kamusok ingyen szeretnek "poénkodni", őket kellően
szűri a jegy ára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!