Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Elmennél színházba, moziba...

Elmennél színházba, moziba valakivel innen?

Figyelt kérdés

Sokan írják, hogy nehéz ismerkedni, meg a társkeresőknél élőben sokszor csalódás a másik. Erről eszembe jutott, hogy máshonnan is meg lehet közelíteni a dolgot. Tegyük fel, hogy valaki el akar menni színházba, és nincs partnere hozzá. Ilyenkor közzétehetne egy felhívást itt, hogy hölgypartnert (vagy nő férfipartnert) keres a színházlátogatáshoz, és megadhatna egy kor intervallumot, hogy a saját korához illő partnert találjon. Ilyenkor el lehetne menni együtt a színházba, és mivel eleve csak ez a cél, semmi más, ezért nem lenne probléma, ha a külső nem jön be, mert csak arról van szó, hogy ne egyedül töltsenek egy estét. Ha pedig kölcsönös a szimpátia, annál jobb, akkor történhet más is.

Te elmennél színházba, moziba vagy egyéb programra valakivel, aki ilyenekhez partnert keresne itt?

2014. máj. 9. 21:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Persze, miért ne mennék?
2014. máj. 9. 22:00
 2/11 anonim ***** válasza:

Valami jó csajjal moziba simán.

21F

2014. máj. 9. 22:01
 3/11 A kérdező kommentje:
A jó csaj nem biztos. Ez éppen arról szól, hogy találkozol valakivel, akivel vagy bejöttök egymásnak, vagy nem, de mivel nem randiról szól a dolog, hanem programpartnerségről, ezért semmi probléma, ha más az eseted, mert attól még a programot el lehet közösen tölteni jól.
2014. máj. 9. 22:06
 4/11 anonim ***** válasza:
Én igen,mivel mindig is kockázat vállalós típus voltam és ennek sok előnye lett,de azért több levelet és fényképet cserélnék a helyedben.
2014. máj. 9. 22:09
 5/11 anonim ***** válasza:

Én is fórumon ismerkedtem meg a színházas csapattal, akikkel aztán nagyon jó barátok lettünk, és nagyon sokat mentünk színházba, moziba, cukrászdába... mindenhova. Még nyaralni is.

Szóval igen, miért is ne.

2014. máj. 9. 22:11
 6/11 A kérdező kommentje:
A több levél meg fényképcsere már nagyon társkereső ízű, nem? Az már a randi felé tolja el a dolgot, és itt a lényeg az lenne, hogy ne randiként fogja fel egyik fél sem a dolgot, hanem egyszerűen közös programként, hogy ne a külsőn legyen a hangsúly.
2014. máj. 9. 22:16
 7/11 anonim ***** válasza:
Hát akkor ne cserélj,lehet nem is kell,mert aznap megismerkedsz ott valakivel (volt ilyen ismerősöm)stb...Bár az igaz,h én nagyon optimista típus vagyok.
2014. máj. 9. 22:20
 8/11 anonim ***** válasza:

engem egyszer egy vad idegen szólított le az utcán -két gyerekkel voltam.. hogy nem e mennék el vele színházba és rámutatott a plakátra..

nem is voltam sosem színházba, meg idegennel amúgy sem.

anonim oldalon meg sose tudhatod lehet azonos neművel cheteletsz :) volt hogy googleból lementett képet küldtek vkinek..

2014. máj. 9. 22:32
 9/11 anonim ***** válasza:

Mindenképpen előny, hogy itt keresve (talán) nem kérdés, hogy mindenki a saját jegyét finanszírozza.

Tisztelet a kivételnek, társkeresőn még mindig él az a "hagyomány", hogy a férfi fizet mindent.

Elbűvölő lehet egy ÖNZETLEN színház meghívás, de személyesen nem hiszek abban, hogy "megéri" ennyire

gavallérnak lenni.

Szóval megerősítem, hogy klasszikus társkeresőn nem kulturális programokhoz keresnek partnert, ott simán félreértik.

Ezért itt jó ötlet lehet!

2014. máj. 9. 22:35
 10/11 anonim ***** válasza:

Kedves

8-asnak igaza van, de talán aki megveszi a saját jegyét és úgy próbálkozik, az elég garancia arra, hogy

korrekt műkedvelő legyen.

Lókötők, kamusok ingyen szeretnek "poénkodni", őket kellően

szűri a jegy ára.

2014. máj. 9. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!