Előfordult már veled, vagy a családodból valakivel, hogy elment színházba, vagy koncertre, s a jegyeket otthon felejtette?
van egy sztorim gimis koromból:minig ksptunk ingyen jegyeket színházba,Vígszínház helyett a Madáchba mentünk,felmutattam a jegyet,jegyszedő csak nézett nagyot,és közölte.h a Vígszínház a Nagykörúton találhtó
koncertes sztori:120 km-t utaztam Pozsonyba még régebben egy koncert miatt,mikor kiszálltam a vonatból,észrevettem,h a jegyek otthon maradtak,a barátnőim jegyei is nálam voltak,egy nagy buliról maradtunk le
És hogy a kocsi kulcsot eltüzelted véletlen?
Ez nagyon kemény,mondjuk tesóm a teleóját szántotta el,anno gyakorlaton.Én is hagytam már otthon jegyet,hozták utánam,de hozták utánam már a kulcsomat is,meg egyszer lehúztam egy ezrest a vécén egy koncerten, azóta is cikiznek,hogy pénzzel törlöm a seggem is.
Nem!
Pont az ilyen esetek elkerülése miatt vesszem/vesszük helyszínen a jegyet. Nem sokkal drágább, mint elővételben és biztos, hogy nem marad véletlenül itthon.
nem
holnap megyünk szinházba pont,jegyek előre bekészitve a pénztárcám mellé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!