Előfordult már veled, vagy a családodból valakivel, hogy elment színházba, vagy koncertre, s a jegyeket otthon felejtette?
A férjem eléggé szétszórt, így rendszeresen elhagy dolgokat.
Néha akkor is, amikor nála van :)
Telefonját a reggeli kapkodásban gyakran itthon felejti, pedig olyan a munkája, hogy egész nap hívják és ő is sokat telefonál.
Egyik nap teljesen idegbetegen felhív:
- Nézz már körbe légyszi, hogy hol hagytam a telefonomat és hozd le nekem, mindjárt hazaérek. A f...mat, 40 km-ről jöttem vissza emiatt, már megint...
- Drága...mivel a te számodat jelezte ki, szerintem épp a füleden van..
- Ó, hogyaza..!!!!
Na, így autózott másfél órát a bedugult városban egy olyan dolog miatt, amit el sem veszített :)
Nem. Pedig szétszórt vagyok, nem emlékszem olyanra, hogy valahova időbe odaértem.
Ne haragudjatok, de ehhez tényleg elég lököttnek kell lenni. Kiskoromban Anyu úgy indított útnak, hogy "Bérlet, kulcs, (később) telefon?" Azóta felnőttem, és ezt már magamtól kérdezem.
Ha meg színházba megyek, alap, hogy elteszem a jegyet. Esély sincs rá, hogy otthon hagyjam, mivel oda megyek. Olyan, mintha télen elfelejtenék kabátot vinni vagy elindulnék az állatorvoshoz, de nem ellenőrzöm, hogy a macska velem van-e.
"Anyu úgy indított útnak, hogy "Bérlet, kulcs, (később) telefon?"
Egy az egyben így volt velem is és még most is megkérdezi ismerve engem. Színház/koncertjegyet nem hagytam még otthon, mert nem járok, ellenben sokszor szaladok vissza a busztól a telefonomért, bérletemért. Nem hiszem el, hogy tudom ezeket itthonhagyni. Telefonon az időt nézem, a bérlettel meg utazok, és tudom, hogy busszal megyek, mégis otthon hagyom. Még szerencse, hogy közel van a buszmegálló.
//Kecskemét környékén lányokkal ismerkednék, barátkoznék; 21/F//
Ilyenre nem emlékszem, talán már azt is elfelejtettem :)
Viszont olyan történt velünk nemrég, hogy egy kuponos oldalon megvett szolgáltatásra mentünk volna (pónilovaglás féláron) és a kupont persze nem vittük magunkkal :)
Ugye annak meg az a lényege, hogy a kuponnal igazolod, hogy már kifizetted előre a szolgáltatást.
Még az volt a szerencse, hogy nem sokkal előtte vettem az okostelefonomat és hogy volt net is, így a telón meg tudtam mutatni a kupont és be tudtam mondani a számát :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!