Van innen ki út?
Hello!
Tudom, hogy függő vagyok, League of Legends függő. Már nagyon kis korom óta sokat számítógépezek, a LoL-ra talán egy fél éve, ha ráfüggtem. Nincsenek úgy barátaim, csak egy ember van akit szeretek, de neki van barátnője és bele vagyok kényszerítve egy érzelem mentes "barátságba", de érzem, hogy ez napról napról egyre jobban megőrjít.Utálom a barátnőjét, és sokszor elképzelem a halálát. Az se nagyon segít, hogy az osztálytársaim engem használnak mindenféle céltáblának, otthon sincs nyugtom, mert itthon betegnek hívnak, lehet az vagyok de nem érdekel.
Csak nyugalmat akarok végre, de ezt sehogy nem tudom elérni, se LoLban, se társasági életben. Nem tudom mit kellene tennem, csak egy ember tart ezen a fél őrült szinten, ha elmegy tovább fog minden romlani. Éltem már meg azt is, hogy az elvesztése fizikai fájdalmat okozott.
Nincs senki aki lelkileg támogatna, idegen embereket nem szeretem, zavar a jelenlétük. Kezdem az iskolát is feladni, egy árnyék akarok lenni aminek nincs haszna. Egyedül itthon, játszani akarok, távol azoktól akik fájdalmat okoznak nekem.
ezekhez a szamitogepes jatekokhoz en nagyon nem ertek,a kistestverem annal inkabb.
En azt tanacsolnam,hogy menj el edzeni,a sportolas motival , uj ismerosoket tudsz vele szerezni, az onertekelesed is valtozni fog, sokkal kiegyensulyozattab leszel, a testveremnek is ez volt a jo, mar csak napi 2 orat gepezik kb.,de csak ha unatkozik,mondjuk beszelgess uj emberekkel.
Sporthoz nincs elegendő erőm, orvosilag nincs semmi bajom, de néha már egy hosszabb sétálástól köhögő rohamom van. Emberek meg nem viselik el, hogy néha egy lelki roncs vagyok, aki nem szúr így hátba egyszerűen elhagy.
Félreértések elkerüléséért: Lány vagyok, 17 éves.
"Sporthoz nincs elegendő erőm"
Hehe, ezert kell elkezdeni sportolni.
A legjobb lenne ha eloszor szabalyokat hoznal sajat magadnak Mondjuk maximalni a napi jatekidot. Es azt be is tartanad. Mondjuk egy ora, aztan kikapcs.
Utana johet a sport, az olvasas, a barmi.
Ez nagyon közhelyesen fog hangzani de csak egy megoldás van, ismerkedj új emberekkel ha az osztálytársaid nem is szimpatikusak akkor próbálkozz msáokkal, biztos van valami hobbid vagy bármi amit szeretsz csinálni és ami "összehozhat" egy új baráttal. Nyilvánvaló, hogy itt nem a játék a fő probléma, legalábbis gondolom nem amiatt vesztetted el a barátaidat hanem alapból nem is voltak, javíts ki ha tévedek.
Hidd el ha az nem fog megoldani semmit ha a játékba menekülsz, lehet, hogy egy ideig jó lenne folyamatosan csak játszani de később még nehezebb lesz kimászni a gödörből, ne hagyd, hogy attól az egy barátodtól is elszakadj egy számítógépes játék miatt.
Nem tudom, hogy pontosan mire gondolsz de azért én elgondolkoznék egy pszichológus felkeresésén is és ezt most ne vedd bántásnak.
Ha meg valaki a "hagyjál a hülyeségeddel" jön akkor max nem lesztek barátok és kész. Ha nem próbálkozol nem fogsz barátokat találni. Tudom persze, hogy könnyeb mondani mint csinálni, de, és szerintem ezt te is belátod, ennél a helyzetnél csak jobb lehet.
jol erzem hogy csak a kifogasokat keresed hogy miert nem lehet valtozni?
Akkor igy maradsz, nekem tokmindegy.
Szia.
Hidd el nem egyedül vagy hasonló téren. Sajnos az osztálytársaim körében nem sikerült beilleszkednem a 8 év alatt. De ez a fiúkra vonatkozik csak. A lányokkal vagyok el, valami végett a többiekkel nem férek ki. Én is éreztem ilyet, hogy még itthon is piszkálnak, meg suliba is, és hogy elköltözök. De leültem beszélgetni, megkérdezni mi a problémájuk velem, és a semmiért BOCSÁNATOT KÉRTEM TÖLÜK. Eredménye is van. Sajnos nincsen sok barátom. Legtöbben nagy képűnek, okoskodónak tekintettek. Pedig csak a véleményem mondtam el valamiről. De persze dolgozat irásnál mindenkinek kellettem :D
Rádiózni kezdtem el, és talán ez is kellett, hogy a javulás felé térjen a dolog.
Tanácsaim:
-Keress egy olyan embert, akinek gondjaidat szívesen elmondod! (Legyen az egy alsós is)
-Ha valakivel nem vagy jóbba, ne keresd a társaságát!
-Ha a lányba szerelmes vagy, bátran vald be neki!
-Lazíts! A görcsős gondolatok rossz dolgokat eredményezhetnek!
-Beteg nem vagy!
-Ne a Pcben keresd a dolgokat! Nem nyugtatt az semmit se!
Erdő, kirándulás, stb.
-Hányadikas vagy pontosan? (Kérdés)
-Este, elalvás előtt, egy kis csicsergős indián zenét ajánlok. Lelkileg,szelemileg kitisztitt. (Nekem is ez vált be!)
Ha valamiben tudok neked segíteni, vedd fel velem privbe a kapcsolatot! :)
F/14
VAN!
Úgy tűnik te a játékba menekülsz...
Ha jól csinálod akkor előnyösen is kijöhetsz a játékokból :)
Pl csinálhatsz gameplay vidiket, igaz 10001 van, de megfelelő koreográfiával sokra viheted :) és ugye itt már megtanulsz videót vágni, talán új kifejezéseket is (amiket felhasználsz a videóban)...
Én 12-13 éves koromban elég sokat játszottam, 14 évesen kezdtem el programozni pont emiatt...mára 3 szakmám van, jól fizető állásom ennek köszönhetően :) legjobb barátomat egy játékban ismertem meg, azóta már közös munkát is vállaltunk (ő grafikus kép szerkesztéshez/videó vágáshoz/3D modellezéshez ért, otthon hobbi szinten tanulta, én meg ugye programozó vagyok)
Szóval ha a játék nem csak a játékról szól hanem tudsz fejlődni és emberi kapcsolatokat szerezni akkor lehet előnye...én pl régen elég sokat wowoztam, mostanság megint játszok vele, de én a fejlődési lehetőséget keresem főleg...addonokat módosítottam, írtam...
Szóval ha egyedül akarsz otthon játszani távol azoktól akik fájdalmat okoztak neked akkor ahhoz meg kell teremtened a körülményeket...
Nem a játék a lényeg, hisz az csak egy játék...haladj előre az életben, ne engedd, hogy a játék visszahúzzon és elvegye az idődet...fejlődj! (nem karakter szinten :D)
Nem kioktatni akarlak :) csak elmondani, hogy van lehetőséged elérni amit akarsz, de tenned kell érte, nem is keveset!
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!