Miért lehet az, hogy valakit felveszek innen facebookra, aztán pár nap múlva gondol egyet és egyszer csak letilt?
Figyelt kérdés
Minden előzmény nélkül csak úgy letilt váratlanul facebookról, akármilyen jól elbeszélgettünk addig előtte. Ez már többször előfordult, mi lehet az oka?
Ti mikor csináltok ilyent?
2014. júl. 15. 15:10
1/3 anonim válasza:
Talán mégsem annyira jól beszélgettetek . Rájött, nem vagy érdekes számára.
2/3 A kérdező kommentje:
De azért nem bunkóság minden szó nélkül letiltani?
2014. júl. 15. 15:19
3/3 anonim válasza:
erre azt mondom, van 1 lany aki szerint mi is, jokat beszelunk! engem irrital, h amit maskepp lehet 1 kicsit is erteni tuti rosszul erti, nem erti... makacsul ragaszkodik a hulyesegehez, mikor nincs igaza... mar 2x is gondoltam tiltom es szo nelkul tettem volna, minek magyarazzam, ugyse erti XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!