Hogy lehet hogy osztálytársaimnak egyfolytában pittyeg a mobilja, facebook üzenet, ilyen üzenet olyan üzenet, telefonhívás stb-nekem meg a kutya se ír vagy hív?
Csak nézek mint a moziban. Mást se hallok csak pittyegés, jött üzenet. És mindenki üzenget írogat posztolgat, telefonálgat.
Nem, nem teszem fel azt a kérdést hogy mi a szarról lehet ötpercenként értekezni valakivel akivel még aznap amúgy is személyesen találkozik az illető. Elképzelni se tudom. Nekem semmi mondnaivalóm senkinek napjában 100x. Amit akarok, el tudom mondani egyszer is egy héten. Mindegy.
Telefonom nekem is van, de nekem a kutya se ír. Nem hív nem ír, nem jelöl a kutya se ismerősnek.
Vajon miért?
Öngyilkosság =exit
Vannak fájdalommentes változatai, lehet válogatni.
Hidd el nekem, aki igazán el akarja dobni az életét, az meg teszi, nem érdekli semmi.
Ha te így gondolkodsz akkor tedd meg. Ha nem, akkor csak rinyálsz. Én se szeretem az embereket de nem vagyok antiszoc, szóval ha nagyon akarnád akkor megtennél mindent.
Tapasztalatból mondom.
sak egy utolsó csicska vagy;
?? És kapcsolatok nélkül mégis hogyan vagyok "csicska" madárkám?
KINEK a csicskája? Kapcsolat nélkül?
Hidd el nekem, aki igazán el akarja dobni az életét, az meg teszi, nem érdekli semmi.
Pont nem igaz. Mondjam az ellenpéldákat számolatlanul?
Mondjuk Izrael öngyilos merénylő. Eldobja az életét-és nem törődik semmivel? Dehogynem. Azzal hogy minél többet vigyen magával.
A merénylet más kategória.
És ezt te is tudod, csak látom lételemed mindenbe bele kötni.
Az olyanokra értem mint te, hogy "jaj de utálom az embereket.. miért vagyok ezen a földön?"
És legszívesebben megszünnének.
Igen, direkt nem azt irtam hogy meghalnának, mert akármennyire is hangoztatják ezt, nem mernék megtenni.
Igen, teljesen igazad van. Nagyon szívesen "szűnnék meg" csak úgy zéró fájdalommal, és pont ezért nem választom a halált mert nem ismerek zéró fájdalommal járó módot, ennyi.
Miként az korábban le is írtam.
Igen, jól írtad, nem merem meglépni nem a halál miatt, hanem az oda való átlépés miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!