Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogy lehet hogy osztálytársaim...

Hogy lehet hogy osztálytársaimnak egyfolytában pittyeg a mobilja, facebook üzenet, ilyen üzenet olyan üzenet, telefonhívás stb-nekem meg a kutya se ír vagy hív?

Figyelt kérdés

Csak nézek mint a moziban. Mást se hallok csak pittyegés, jött üzenet. És mindenki üzenget írogat posztolgat, telefonálgat.

Nem, nem teszem fel azt a kérdést hogy mi a szarról lehet ötpercenként értekezni valakivel akivel még aznap amúgy is személyesen találkozik az illető. Elképzelni se tudom. Nekem semmi mondnaivalóm senkinek napjában 100x. Amit akarok, el tudom mondani egyszer is egy héten. Mindegy.

Telefonom nekem is van, de nekem a kutya se ír. Nem hív nem ír, nem jelöl a kutya se ismerősnek.

Vajon miért?

2015. szept. 8. 14:07
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
Úristen, te nagyon fárasztó vagy. Ezt nyilván látni rajtad, hogy neház ember vagy, és elkerülnek
2015. szept. 8. 15:02
 32/55 anonim ***** válasza:
Ilyen hozzáállással, hogy aki akar megtalál valószínűleg a következő évtizedekbe senki nem fog keresni. Hát igen, g*ci dolog ez az élet, ha nem vagy társasági ember akkor életed végéig várhatsz arra, hogy majd csak ír valaki. De nem nagyon fognak. Gondolom elég negatív, visszahúzódó típus vagy. Az ilyen emberekkel a legtöbben nem is akarnak beszélgetni. Sajnos ezen már csak te tudsz változtatni azzal, hogy te kezdeményezel. És próbálj meg egy kis pozitív kisugárzást magadra erőltetni. Tényleg süt rólad a negatívítás és ez taszítja az embereket.
2015. szept. 8. 15:08
 33/55 A kérdező kommentje:

DE mégis miért? Mert nem a hagyományos trendi sémákat követem és nem lehet leállni velem olyan szintű társalgásokra hogy "hű de cool ez az új outfit" és aztán ezen megy a pofázás egy napig?

Ezért? Mert ha velem akarnál beszélni akkor az agysejtjeid nagyobb százalékának kéne dolgoznia? és esetleg kimondani is szörnyű olyan témák is szóba kerülnének amik túlmennek a mindennapok pitiáner banalitásain -hogy ki mit szart a wc-n és megosztotta a facebookon? meg hogy hol lesz az esti buli ahol majd betépünk?

Hm?

2015. szept. 8. 15:09
 34/55 A kérdező kommentje:
31-re
2015. szept. 8. 15:12
 35/55 A kérdező kommentje:

És próbálj meg egy kis pozitív kisugárzást magadra erőltetni.

Azt hogyan kell?

2015. szept. 8. 15:13
 36/55 anonim ***** válasza:

Hol mondtam, hogy outfitről beszélj??

Te miért képzelődsz??

Nooo, ez a képzelődős tulajdonságod még riasztóbb.

Amúgy pont én írtam, hogy nem tudok egész nap pötöygni, de jól van o.O

2015. szept. 8. 15:15
 37/55 anonim ***** válasza:
Úgy kell, hogy az ellenkezőjét csinálod annak amit most csinálsz. Nem csak a rossz oldalát nézed mindennek, nem akadékoskodsz ennyit és nem úgy állsz hozzá másokhoz, hogy na ezzel is csak a baromságokról meg az éppen kitojt szarráról lehet beszélni. Több millió emberből kettéb**zott k**vaélet, hogy akad olyan akivel tudnál egy jót beszélni. És nem csak a szarásról. Nem mindenki egyforma.
2015. szept. 8. 15:28
 38/55 anonim ***** válasza:

Ez nagyon egyszerű.

Mivel nincsenek barátaid, és haverjaid sem ezért nem fog neked csak úgy írni senki.

Ha ezt szeretnéd ismerkedned kell. Ha jó így akkor ne.

2015. szept. 8. 15:28
 39/55 anonim ***** válasza:

prof. Benedek István szerint a „Szeretném, ha szeretnének!” nem a boldogsághoz vezető út. „Szeretnék szeretni! Aki szeretni az embereket, azt viszont fogják szeretni.”

Úgy tűnik, belőled a szeretet adására való törekvés hiányzik valamiért.

2015. szept. 8. 16:03
 40/55 A kérdező kommentje:

Aki szeretni az embereket,

Hát na ez az!

Én viszont utálom megvetem és lenézem az embereket!

És mivel ez egy ösztönös zsigeri érzés részemről így még csak fel se lehet róni nekem. Ilyen vagyok és kész.

Harcolni ellene totál felesleges, hiszen egy ösztönös dolog ellen önbecsapás lenne fellépni.

Mint amikor a papok megpróbálják bemesélni maguknak hogy nemi vágyaik nincsenek. Dehogy nincsenek.

2015. szept. 8. 16:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!