Hogy lehet hogy osztálytársaimnak egyfolytában pittyeg a mobilja, facebook üzenet, ilyen üzenet olyan üzenet, telefonhívás stb-nekem meg a kutya se ír vagy hív?
Csak nézek mint a moziban. Mást se hallok csak pittyegés, jött üzenet. És mindenki üzenget írogat posztolgat, telefonálgat.
Nem, nem teszem fel azt a kérdést hogy mi a szarról lehet ötpercenként értekezni valakivel akivel még aznap amúgy is személyesen találkozik az illető. Elképzelni se tudom. Nekem semmi mondnaivalóm senkinek napjában 100x. Amit akarok, el tudom mondani egyszer is egy héten. Mindegy.
Telefonom nekem is van, de nekem a kutya se ír. Nem hív nem ír, nem jelöl a kutya se ismerősnek.
Vajon miért?
Mit szeretnél megtudni?
Összességében csak annyit voltaképp hogy mi a szart keresek én ezen a világon és hol az exit tábla?
,mondd a cimed, kuldok egy kis arzent vagy
Oké küldhetsz ha vállalod hogy ide kiteszed a neved címed és a postai küldeményed rendőr jelenlétében vezsem át aki már meg is hozzád az elkövetett bűncselekmény okán.
Uis ha az IQ zéró agyad nem tudná akkor most megtudja, hogy itt és most BTK-ba ütköző cselekményt követtél el, nem kell küldened semmit már pusztán a segítség felajánlása is bűncselekmény.
Na vállalod a neved címed ha már akkora jani vagy? és küldeted a cuccot.
Magyar szabályozás
Btk. 162.§ (1) Aki mást öngyilkosságra rábír, vagy ennek elkövetéséhez segítséget nyújt, ha az öngyilkosságot megkísérlik vagy elkövetik, bűntett miatt egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
(2) Az a tizennyolcadik életévét betöltött személy, aki tizennyolcadik életévét be nem töltött személyt bír rá öngyilkosságra, vagy ennek elkövetéséhez segítséget nyújt, ha az öngyilkosságot megkísérlik vagy elkövetik, két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
Lecci jelents, varom a rendoroket.
Es mar tenyleg nem csodalom, hogy nem all veled szoba senki. Uncsi a trollkodasod elegge. Abba is hagyhatod, mert ide nem nezek vissza tobbet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!