Hogy lehet hogy osztálytársaimnak egyfolytában pittyeg a mobilja, facebook üzenet, ilyen üzenet olyan üzenet, telefonhívás stb-nekem meg a kutya se ír vagy hív?
Csak nézek mint a moziban. Mást se hallok csak pittyegés, jött üzenet. És mindenki üzenget írogat posztolgat, telefonálgat.
Nem, nem teszem fel azt a kérdést hogy mi a szarról lehet ötpercenként értekezni valakivel akivel még aznap amúgy is személyesen találkozik az illető. Elképzelni se tudom. Nekem semmi mondnaivalóm senkinek napjában 100x. Amit akarok, el tudom mondani egyszer is egy héten. Mindegy.
Telefonom nekem is van, de nekem a kutya se ír. Nem hív nem ír, nem jelöl a kutya se ismerősnek.
Vajon miért?
Nekem írnának, tudnék kivel csetelni egész nap, de nagyon nem köt le az egész napos telefon nyomkodás. Sőt, azokkal, akikkel legtöbbet beszélek, levettem az értesítést is, kivéve tesómat, mert nem fogja fel, hogy némítva van, továbbra is ott ír sürgős dolgokat...-.-
Nem szeretem, hogy pittyeg.
7-es véleményét osztom.
Tartós barátságok nem a világhálón születnek.
Ahogy olvasom a válaszaid én is elkerülnélek:))) 18/L
Lehet de nem tudsz elkerülni. Előbb kerüllek el én téged.
Olyan ez mint egy munkahelyen. Kirúglak mondja a főnök, Nem rúghat ki, mondja a dolgozó-mert én mondok fel előbb.
Ha vannak barátaid,velük miről tudsz beszélni pl délután?
Nincsenek barátaim és senkivel se bezsélek semmiről de még a családomal se.
Vicc? nem az. Bár az lenne lenne.
süt a negatívitás
Az mi lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!