Hogy lehet hogy osztálytársaimnak egyfolytában pittyeg a mobilja, facebook üzenet, ilyen üzenet olyan üzenet, telefonhívás stb-nekem meg a kutya se ír vagy hív?
Csak nézek mint a moziban. Mást se hallok csak pittyegés, jött üzenet. És mindenki üzenget írogat posztolgat, telefonálgat.
Nem, nem teszem fel azt a kérdést hogy mi a szarról lehet ötpercenként értekezni valakivel akivel még aznap amúgy is személyesen találkozik az illető. Elképzelni se tudom. Nekem semmi mondnaivalóm senkinek napjában 100x. Amit akarok, el tudom mondani egyszer is egy héten. Mindegy.
Telefonom nekem is van, de nekem a kutya se ír. Nem hív nem ír, nem jelöl a kutya se ismerősnek.
Vajon miért?
Neked van mondanivalód egyszer egy nap másoknak? Nyilván akkor ők is írnak neked, ha te is nekik.
Nekem sem ír senki ha ez megnyugtat. :D De én se írok senkinek, van kb 10 ismerősöm fb-n abból 5 család, a többi meg volt oszttárs, de már ők sem keresnek :D.
Nyilván akkor ők is írnak neked, ha te is nekik.
22-es csapdája. Ők akkor írnak ha én is. Én meg addig nem míg ők nem.
Így akkor game over?
22F
Összegezzük. 22 évesen suliba már nem jársz, de van időd délelőtt dumálgatni? Milyen munka mellett lehet ezt? Vagy dolgozni se dolgozol? Se suli se meló?
Mi a szarból élsz?
Magányos vagy? Boldogtalanul telnek napjaid?
Kérdezek valamit. Húsz, harminc, negyven év múlva kinek lesznek igazi barátai? Neked vagy a „pittyegősöknek”?
Poénkodás hülyeség megy
Ja értem. Mindegy csak menjen az idő. Elvégre arra van az idő hogy menjen.
Kérdezek valamit. Húsz, harminc, negyven év múlva kinek lesznek igazi barátai? Neked vagy a „pittyegősöknek”?
Válaszolok. Hogy a pittyegősöknek mennyi barátjuk lesz azt nem tudom, de ha a jelenlegi barátaik számát osztjuk 10-el, és csak tizedennyi barátjuk lesz 20 év múlva az még mindig több mint nekem,mert 0-t már nem lehet lejjebb vinni.
Én barátot veszíteni azt nem tudok. Nincs miből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!