Hogy lehet hogy osztálytársaimnak egyfolytában pittyeg a mobilja, facebook üzenet, ilyen üzenet olyan üzenet, telefonhívás stb-nekem meg a kutya se ír vagy hív?
Csak nézek mint a moziban. Mást se hallok csak pittyegés, jött üzenet. És mindenki üzenget írogat posztolgat, telefonálgat.
Nem, nem teszem fel azt a kérdést hogy mi a szarról lehet ötpercenként értekezni valakivel akivel még aznap amúgy is személyesen találkozik az illető. Elképzelni se tudom. Nekem semmi mondnaivalóm senkinek napjában 100x. Amit akarok, el tudom mondani egyszer is egy héten. Mindegy.
Telefonom nekem is van, de nekem a kutya se ír. Nem hív nem ír, nem jelöl a kutya se ismerősnek.
Vajon miért?
Hát nem tudom.
Naponta 100x nem igazán. Kb a 10, után le is tiltanám az illetőt.
Tényleg senkire és semmilyne témára se vagyok kíváncsi egy nap ennyiszer-
egy irodaház recepcióján üldögélek egész nap
Miért nem kapsz össze egy (vagy egy újabb) nyelvtudást szaktudást és lépsz ebből a szar országból a retekbe?
Olyan lekezelő stílusban válaszolgatsz h
Lehet hogy így van de ezt csak az tudhatja aki már beszélgetett velem. Aki még nem, annál ez nem lehet ok.
Azért nem írnak neked,mert egy kibírhatatlan ember vagy.... Mert este a kocsmában miről lehet beszélni órákon keresztül? Nah ugyan azt lehet messengeren is,csak téged senki nem keres,mert egy sz@r alak vagy...
Nekem is folyamatosan csipog a telefonom,mert sok barátom van,csoportokba beszélünk.. Beszélek valakivel egy témáról, hogy pl épp fingott matek órán,és aztán beszélgetünk órákon át.. nah most ezt szorozd meg 10-15 emberre...
hogy pl épp fingott matek órán,
Valahogy sejtettem hogy nem az uniós agrárpolitikáról megy a polemizálás.
lehet jobb is hogy ebben én nem veszek részt.
Ha valaki engem ilyne témákkal keresne (képzeld reggelire almát ettem) hamar elmondanám neki merre hány méter.
mert egy sz@r alak vagy...
De végül is miért is?
Ha kifordítom magam se értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!