Miért lépnek ki tagok a Jehova tanúi gyülekezetből? Én pl tegnap voltam első alkalmon és nekem tetszik. Nem értem mi a gond?
te még csak az első alkalmon voltál, a felszínt láttad...
a jehova tanúi nagyon agresszívak és kb olyan mint egy szekta, egy idő után nem hagynak menekülni...
itt az agressziót nem úgy értem, hogy megtámadnak...hanem, hogy nagyon be akarnak fűzni, nem hagynak nyugodni...
én ateista vagyok, nem áll szándékomban hinni az ő "istenükben", meg beállni a birkák közé...van akinek szüksége van erre az útmutatásra, hogy valaki irányítsa, közösségben legyen, de nekem nincs...mégis próbáltak már megtéríteni...én nem mondtam nekik, hogy ne higgyenek az agymosásuknak, de ők mégis erőltették rám a saját akaratukat...
#8: gyenge indokok igaz...
tudod, hogy azok akik szekta tagok miért nem tudnak kilépni a szektából?
Kissadam: Kérdésedre válaszolva: Nem tudom,hogy akik kiakarnak lépni azok miért nem mernek kilépni.
Én úgy érzem hogy a világi életre vágynak vissza és ezért lépnek ki.Mások miatt !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!