Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » A JT miért pontoznak le...

A JT miért pontoznak le sunyiba ha nem tetszik nekik a kérdés vagy a válasz amit más keresztények tesznek fel vagy éppen irnak?

Figyelt kérdés
Észre vettem,hogy ott ahol a tanukat érinti a téma és már nem tudnak mit írni ott már megy lefele a pontozás. Figyelik a válaszokat a háttérből és sunyi modjára nyomkodják a piros kezet. Miért teszitek ezt kedves tanuk? Ettől jól érzitek magatokat?

2013. szept. 1. 07:08
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok Jehova tanuja, de azt megfigyeltem, hogy van itt egy idegbeteg nő, aki ezt csinálja. Szegényre már tegnap nekem is rá kellett szólnom, mert annyira látjató a műsora hogy iszonyat.. Szerintem dokihoz kéne mennie, mielőtt be nem kattan.
2013. szept. 1. 08:05
 2/16 A kérdező kommentje:
Elhiszem kedves válaszoló mert én is találkoztam már ezzel a ,,fenoménnal,,. Nem zavarna ha igazságosan tennék mert végül is azért van ott az a piros kéz, de mikor 1000-el nyomkodják értelmetlenűl akkor azt bevallom,iritál. De a legidegölőbb az,hogy még csak nem is veszik a fáradságot,hogy írjanak hanen sátáni vigyorral a háttérböl figyelnek és puff nesze neked.
2013. szept. 1. 08:25
 3/16 anonim ***** válasza:
Az illető nő gyűlöli a keresztényeket, idegileg totálisan beteg, direkt tudatosan nyit ilyen kérdéseket, hogy az odairó embereket leminuszolja, utána meg jelentgesse a moderátoroknál.Szerintem közel áll a teljes boruláshoz.
2013. szept. 1. 08:31
 4/16 anonim ***** válasza:

Vidiripi

"Az illető nő gyűlöli a keresztényeket, idegileg totálisan beteg, direkt tudatosan nyit ilyen kérdéseket, hogy az odairó embereket leminuszolja, utána meg jelentgesse a moderátoroknál.Szerintem közel áll a teljes boruláshoz."

Melyek ezek a kérdések?

2013. szept. 1. 09:13
 5/16 anonim ***** válasza:

*Melyek ezek a kérdések?

A provokációra szító

Az Isten létét megkérdőjelező, tagadó

Most az utóbbi két napba pedig az ájtatos nyitó kérdéssel, de valójában úszitásra készült kérdések

Teljesen egyértelmű a műsora.

2013. szept. 1. 09:22
 6/16 anonim ***** válasza:

4 Nem csak a kereszténykérdéseknél tűnik fel, hanem az exes kérdéseknél is. Minden ami az exel kapcsolatos

Meg az ilyen kérdések is az övéi:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__47..

Főleg 20-23 évesnek adja ki magát, a valóság meg totál más.

2013. szept. 1. 09:23
 7/16 anonim ***** válasza:
*Meg az ilyen tipusú kérdések is az övéi:
2013. szept. 1. 09:24
 8/16 anonim ***** válasza:
Miért bántjátok? Az ő dolga, ha nem adja meg Jézusnak a neki járó tiszteletet, és a többi tanúé. De nyílt alázás helyett inkább csendben imádkozzatok érte.
2013. szept. 1. 12:26
 9/16 A kérdező kommentje:
Senki nem akarja őt(őket) bántani de akkor miért teszik amit tesznek. Félreértés ne legyen,ez nem bosszú csak azt az igazságtalan viselkedést amit kapok részükről. Ennyi...
2013. szept. 1. 13:02
 10/16 anonim ***** válasza:
A 6-osnál, azt írja, az is az övé. Honnan lehet tudni, hogy ki mit, hol ír? IP cím alapján?
2013. szept. 2. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!