Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » A JT miért pontoznak le...

A JT miért pontoznak le sunyiba ha nem tetszik nekik a kérdés vagy a válasz amit más keresztények tesznek fel vagy éppen irnak?

Figyelt kérdés
Észre vettem,hogy ott ahol a tanukat érinti a téma és már nem tudnak mit írni ott már megy lefele a pontozás. Figyelik a válaszokat a háttérből és sunyi modjára nyomkodják a piros kezet. Miért teszitek ezt kedves tanuk? Ettől jól érzitek magatokat?

2013. szept. 1. 07:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Kedves Kéredző.

Én mint sokan tudják itt, az oldalon, Tanú vagyok.

Már volt ilyen kérdés, és azt válaszoltam, hogy magam nem használom a pontozás rendszert.

Hogy más Tanú mit tesz azt nem tudom, de nem hinném, hogy az igazán jó keresztény, aki Jézust szereti ilyet tenne.

Ha még is akkor a megváltó, majd kiosztja neki ami jár...

Katy Weaver

2013. szept. 2. 20:32
 12/16 A kérdező kommentje:
Kedves Katy! Én elhiszem amit mondassz és én nem is akarok ítélkezni senki fölött de,nem teszem fel értelmetlenűl a kérdést ha nincs alapja. Köszönöm,hogy írtál.
2013. szept. 2. 21:02
 13/16 anonim ***** válasza:
Engem még mindig az érdekel, hogy honnan lehet tudni, hogy valaki, mi módon szélhámoskodik más névvel, vagy névtelenül.
2013. szept. 3. 13:42
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

A kérdést nem lehet lepontozni.

Amúgy válaszok esetében én épp az ellenkezőjét figyeltem meg. Úgy látom, ha egy tanú bármit ír is, le van egyből pontozva.

2013. szept. 3. 16:07
 15/16 anonim ***** válasza:

A 14-es észrevételét meg kell, hogy erősítsem.

Mikor, olyan kérdés kerül fel az oldalra, ami biblikus válasz a feltétele, akkor szintén megy a lepontozás a JT ellen. Ennek az oka lehet a felekezetek közötti ellentét, de nem ilyen szempontból kellene értékelni a válaszokat. Az esetek többségében én is csak, akkor pontozok negatív irányba, ha alaptalan hülyeségeket, vagy provokáló, semmiképp se hasznos válaszok adódnak.

Bár bizonyos mértékig mindenki elfogult, de ez csak akkor gond (szerintem), ha nem tudja hol a "határ".

2013. szept. 3. 20:30
 16/16 anonim ***** válasza:
Én nem szoktam lepontozni. Habár ez a pontozás szerintem hülyeség
2019. okt. 20. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!