A JT miért pontoznak le sunyiba ha nem tetszik nekik a kérdés vagy a válasz amit más keresztények tesznek fel vagy éppen irnak?
Kedves Kéredző.
Én mint sokan tudják itt, az oldalon, Tanú vagyok.
Már volt ilyen kérdés, és azt válaszoltam, hogy magam nem használom a pontozás rendszert.
Hogy más Tanú mit tesz azt nem tudom, de nem hinném, hogy az igazán jó keresztény, aki Jézust szereti ilyet tenne.
Ha még is akkor a megváltó, majd kiosztja neki ami jár...
Katy Weaver
A kérdést nem lehet lepontozni.
Amúgy válaszok esetében én épp az ellenkezőjét figyeltem meg. Úgy látom, ha egy tanú bármit ír is, le van egyből pontozva.
A 14-es észrevételét meg kell, hogy erősítsem.
Mikor, olyan kérdés kerül fel az oldalra, ami biblikus válasz a feltétele, akkor szintén megy a lepontozás a JT ellen. Ennek az oka lehet a felekezetek közötti ellentét, de nem ilyen szempontból kellene értékelni a válaszokat. Az esetek többségében én is csak, akkor pontozok negatív irányba, ha alaptalan hülyeségeket, vagy provokáló, semmiképp se hasznos válaszok adódnak.
Bár bizonyos mértékig mindenki elfogult, de ez csak akkor gond (szerintem), ha nem tudja hol a "határ".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!