Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon tetszik egy lány, de ő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon tetszik egy lány, de ő Jehova tanúja. Belépjek csak miatta vagy ez álszentség?

Figyelt kérdés

Iszonyatosan tetszik egy lány, hozzánk jár "téríteni":) Én marhára szkeptikus vagyok minden vallással szemben, mert szerintem olyan mint a drog, de nem valóság, viszont csak miatta belépnék a Jehovások közé. Viszont lehet hamar rájönnének és kiátkoznának xD

Azt tudni kel Jehovás előírás szerűen csak Jehovást válasz partneréül...nincs más esélyem megismerni:)

2013. febr. 11. 18:28
 1/10 anonim ***** válasza:
92%
Eszedbe ne jusson. Agymosott leszel
2013. febr. 11. 18:29
 2/10 anonim ***** válasza:
80%
Szánalmas vagy, ha ezt komolyan gondolod... Azt se tudod milyen, mit szeret, stb... azon kívül, hogy elvakult vallásos...
2013. febr. 11. 18:29
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
eleve két külön világ vagytok, ha ő tényleg hisz, te meg ateista vagy. szóval semmi esélye nincs a kapcsolatnak, nemhogy belépj miatta. úgysem bírnád, nem oylan jó hely ám az...
2013. febr. 11. 18:30
 4/10 anonim ***** válasza:
42%
Szerintem érdemes lenne eljátszanod a megtérést, ez úgyis egy színjátszó világ.
2013. febr. 11. 18:31
 5/10 A kérdező kommentje:
nem láttátok azokat az édes barna fürtöket és azt a mosolyt;)
2013. febr. 11. 18:33
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

> ...de ő Jehova tanúja...

Akármilyen vonzó ez a lány, jó messziről kerüld el!

2013. febr. 11. 18:35
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem vennének be, csak azért. Ráadásul először meg kell ismerni az alapokat, tanulmányozni stb... és csak utána lehetne. Aztán meg még egy bizony idő, hogy ne újonnan belépett legyél (akár 1-2 év is). De Jehova nem támogatja az ilyenféle imádatot ("a lány"-ért).
2013. febr. 12. 11:32
 8/10 anonim ***** válasza:
48%

Próbálj oszintén megtérni.

Szerintem jobb életük van, mint nekünk.

2013. febr. 22. 10:42
 9/10 anonim ***** válasza:
Kérdező figyelj,röviden leírom.Ha elvakult vallásos,hiába ismered meg,hiába állsz a fejed tetejére,akkor sem lesz olyan életed vele mint amilyet elképzelsz.Két különböző világnézet.Keress másik lányt,őt meg hagyd meg a többi jehovás zombinak.
2013. febr. 24. 22:42
 10/10 anonim válasza:
Eszedbe ne jusson!!! Hidd el én is Jehovás családba vagyok sajnos de ami itt megy az katasztrófa...messziről kerüld el őket amíg lehet...
2013. máj. 28. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!