Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit ehet rajtam? Mi tetszhet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit ehet rajtam? Mi tetszhet neki bennem ennyire?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, aki próbál közeledni hozzám szépen lassan. Már biztos,hogy tetszem neki,mert mondta,de nem tudom mivel tettem rá ekkora benyomást, mikor ha sokszor hallanátok hogy beszélek meg viselkedek vele...már leb*ziztam, le patkányoztam, leidiótáztam, leféregeztem de még így is csak csinálja. És azt se lehet mondani hogy a szépségem fogta meg mert se kifestve se csinosan öltözve nem látott, csak melegítőben és smink nélkül de mégis bámul mindig. Kb 3 hónapja ismerjük egymást,de már mikor elsőnek látott már akkor úgy bámult, már nekem volt kellemetlen,el sem tudtam képzelni mit néz.

Annyit azért tudni kell,hogy ő foglalt nagyon is...és az a baj,hogy nekem is tetszik pedig nem szabadna, (nem csak azért mert foglalt. )egy kis dugás miatt ennyit teperne?! (gondolom hogy csak ezt akarja)

2013. febr. 11. 16:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Egy dugásért sokak bármit megtesznek.
2013. febr. 11. 16:42
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem biztos az, hogy csak egy menet érdekli.

A kifestős része pedig nem minden férfinak jön be. Én például nem szeretem, ha ki van festve egy lány. Párom is csak szolidan teszi. Nem a vakolatot akarom puszilgatni, hanem az arcát.

Ha ennyit teper azok után, hogy miket mondtál neki, szerintem több van benne, mint egy dugás, bár nem ismerem az illetőt.

2013. febr. 11. 16:49
 3/5 anonim ***** válasza:
Nézd, ha a férfi meglát egy nőt 3 mp alatt eldönti alkalmas e a potenciális partner egészséges utód nemzésére, úgy tűnik számára te vagy a tökéletes nőstény akivel továbbra is fent tarthatja az emberiséget, tehát hajrá! :D
2013. febr. 11. 17:39
 4/5 A kérdező kommentje:
És ha azt mondom nős?
2013. febr. 11. 18:38
 5/5 anonim válasza:
hat nem normális az illető az biztos
2013. febr. 12. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!