Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel mutathatnám ki h látszódjon is rajtam h komoly pasi vagyok és nem csak egy 17-8 éves srác? 22/F
Mindig a 14-7 éves lányok nyomulnak rám mert nagyon fiatalnak nézek ki, ami elég baj mert belsőre viszont 22 vagyok legalább és minimum 18 éves lányok illenének hozzám komolyságban. Azonban a 17 felettiek nem sok esélyt adnak mert úgy vannak vele h ez még csak 1 "kissrác" úgyse tudna mit nyújtani nekünk.
Ha mégis megismerkedek egy 18-20 éves lánnyal, utánna megkedvelnek mert ha mesélek látják h sokat elértem már és mégse lenne olyan unalmas életük mellettem mint ránézésre tűnik. De ilyen nagyon ritkán jön össze, kb havi 1x, így pedig nehéz megtalálni az igazit.
Mi számít a lányoknál ami alapján többet néznének ki belőlem?
Nem öltözök csövesen, csak a külsöm alapján 18-9 évesnek néznek és egy 18 körüli sráccal ritkán kezdenek a csajok.
Tanulj Barney-tól (How I met...) és öltözz elegánsan! ;)
Az mindig öregít egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!