Szerintetek is kamuprofil?
Figyelt kérdés
Egy barátnőmet bejelölte egy afgán 17 éves fiú facebookon. Elkezdtek angolul beszélgetni, ekkor még nem nagyon érdekelt az egész. De ma engem is bejelölt és jobban megnéztem a profilját. Kiderült, hogy két osztálytársam az ismerőse. A profilját nemrég hozta létre, 1998-ban született január 1-én. Egy képe van, nincs több ismerőse és kedvelt oldalak sincsenek. Meg ugye afganisztánban háború van... Szóval szerintem ez úgy kamu, ahogy van...2015. jún. 19. 15:27
2/2 anonim válasza:
Engem is bejelölt egy Afgán menekült csaj és elkezdett írogatni Angolul, pénzlehúzós kamu volt...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!