Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Csak nekem lett unalmas így...

Csak nekem lett unalmas így az élet ebben a digitális, modern világban?

Figyelt kérdés

Régen valahogy minden olyan meghitt volt. Összeült a család, 1 tévé volt és néztük a kedvenc műsorainkat. Pénteken Dáridó, hétvégén kedvenc sorozatok és hétköznap a szappanoperák.

Ma már minden elérhető, ha berakok egy filmet amihez kedvem van, már közben a másikat raknám be, mert az is jó. Nem tud úgy lekötni, mint régen. Akkoriban a kábeltévé egy igazi csoda volt a háznál, ma pedig már be se kapcsolom a kábeltévét, nem érdekelnek az ottani műsorok, mert a legtöbb unalmas, idegesítő és teli van reklámmal, sokkal többel, mint régen.

Másnak is meghittebb volt a 90-es évek? Sosem lesz már olyan azt tudom, mert a fejlődés megállíthatatlan. De nektek nem hiányzik?

febr. 3. 21:48
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
84%
De hiányzik. Meghittebb volt minden. Már a családtagokkal sem nagyon lehet beszélgetni, mert már reggel a telót nyomkodják.
febr. 3. 21:53
 2/24 anonim ***** válasza:
91%
90-es évek volt a csúcs, hiányzik.
febr. 3. 21:54
 3/24 A kérdező kommentje:
Ugyanezt látom én is, a gyerekek se a teletabit várják reggel a tévé előtt, helyette megy a telefonozás, netezés rögtön és függővé téve őket.
febr. 3. 21:55
 4/24 anonim ***** válasza:
76%
Hajnalban már keltem kölyökklubot nézni. :D Volt dragon ball, pokemon mánia, nintendó játékest, és a kinder figurák, matchboxok gyüjtése. Na meg a turbó rágós képek. A parabola antenna már csoda volt. Szerdánként meg rohantam az újságoshoz, a legújabb sztár sportért. :D
febr. 3. 22:14
 5/24 anonim ***** válasza:
Ímádtam hajnalban kellni 😅😅😂 CSak abbamaradt xd Fazekas grade x .
febr. 3. 22:26
 6/24 anonim ***** válasza:
80%
Mindenkinek az a korszak a legszebb, amikor fiatal volt. Lesz, aki majd erre az időszakra gondol vissza meghittként. De ennek a valóságban semmi köze sem lesz a technológia fejlettségéhez.
febr. 3. 22:39
 7/24 anonim ***** válasza:
Pedig szokd meg mert 10 év múlva meg durvább lesz minden
febr. 3. 22:54
 8/24 anonim ***** válasza:
0%
Mindig is utáltam a tv-t, én örülök a streamingnek.
febr. 4. 07:02
 9/24 anonim ***** válasza:
Vannak dolgok, amik néha hiányoznak, de annyira nem, hogy hüppögve nosztalgiázva vágyakozzak vissza. Annak tényleg megvolt a fílingje, amikor összeült a család vmi találkozón és együtt nézte mondjuk a Szomszédokat meg a Forma-1-et, mert nem tudta megnézni később... de nekem a mostani verzió is jó, hogy nem nekem kell a tévéműsorhoz alkalmazkodnom, és akkor és azt nézek, amit akarok (pl. nézhetek olyan filmeket 11 után, amik nem feltétlen 18+-osak).
febr. 4. 14:32
 10/24 anonim ***** válasza:

Inkabb az volt jó hogy amikor gimis votam meg nem volt közösségi média, a myvip-nek már vége volt, a Facebook itthon még nem volt népszerű, insta még a fasorban sem volt, ezért akkor még a mostnak tudtam élni.

Akkor még számított a jelen és hogy elmenjek bulizni hogy oda szép legyek, számított hogy suli után elmenjunk enni valamit és a mában éljek

Amióta depressziós vagyok azóta tudom hogy semminek nincs értelme mert mindennek vége lesz egyszer ezért semmit nem akarok már csinálni

Meg covid előtt az eltetett hogy kipakoljam instara a szép képeimet, most ott tartok hogy nem tudom elképzelni hogy aki nem híres ember az minek akar élni vagy régebben mikor csak a jelen létezett mert nem volt nem ugyan minek akartak élni egyáltalán az emberek....

febr. 4. 14:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!