Csak nekem lett unalmas így az élet ebben a digitális, modern világban?
Régen valahogy minden olyan meghitt volt. Összeült a család, 1 tévé volt és néztük a kedvenc műsorainkat. Pénteken Dáridó, hétvégén kedvenc sorozatok és hétköznap a szappanoperák.
Ma már minden elérhető, ha berakok egy filmet amihez kedvem van, már közben a másikat raknám be, mert az is jó. Nem tud úgy lekötni, mint régen. Akkoriban a kábeltévé egy igazi csoda volt a háznál, ma pedig már be se kapcsolom a kábeltévét, nem érdekelnek az ottani műsorok, mert a legtöbb unalmas, idegesítő és teli van reklámmal, sokkal többel, mint régen.
Másnak is meghittebb volt a 90-es évek? Sosem lesz már olyan azt tudom, mert a fejlődés megállíthatatlan. De nektek nem hiányzik?

Inkabb az volt jó hogy amikor gimis votam meg nem volt közösségi média, a myvip-nek már vége volt, a Facebook itthon még nem volt népszerű, insta még a fasorban sem volt, ezért akkor még a mostnak tudtam élni.
Akkor még számított a jelen és hogy elmenjek bulizni hogy oda szép legyek, számított hogy suli után elmenjunk enni valamit és a mában éljek
Amióta depressziós vagyok azóta tudom hogy semminek nincs értelme mert mindennek vége lesz egyszer ezért semmit nem akarok már csinálni
Meg covid előtt az eltetett hogy kipakoljam instara a szép képeimet, most ott tartok hogy nem tudom elképzelni hogy aki nem híres ember az minek akar élni vagy régebben mikor csak a jelen létezett mert nem volt nem ugyan minek akartak élni egyáltalán az emberek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!