Csak nekem lett unalmas így az élet ebben a digitális, modern világban?
Régen valahogy minden olyan meghitt volt. Összeült a család, 1 tévé volt és néztük a kedvenc műsorainkat. Pénteken Dáridó, hétvégén kedvenc sorozatok és hétköznap a szappanoperák.
Ma már minden elérhető, ha berakok egy filmet amihez kedvem van, már közben a másikat raknám be, mert az is jó. Nem tud úgy lekötni, mint régen. Akkoriban a kábeltévé egy igazi csoda volt a háznál, ma pedig már be se kapcsolom a kábeltévét, nem érdekelnek az ottani műsorok, mert a legtöbb unalmas, idegesítő és teli van reklámmal, sokkal többel, mint régen.
Másnak is meghittebb volt a 90-es évek? Sosem lesz már olyan azt tudom, mert a fejlődés megállíthatatlan. De nektek nem hiányzik?

Már akkor sem néztem ilyeneket...Most meg abszolut nem tv-zek. Max foci VB meg EB-t nézek rajta ami 2 évente van ugye. Szappanoperában mi a jó? Csürig csavarják, húzák a szállakat és kialakul egy katyvasz ami jó sok részes...ÁÁÁÁÁ
90 években voltam fiatal (88ban születtem)
A netet ésszel kell használni. Én azokat "birom" akik munka közben sem tudják megállni hogy nem neteznek....
A netnek van jó oldala, sokat lehet tanulni is. Legyen az egy mosógép szerelési videó vagy egy használati/szervíz könyv.
Annak tényleg nincs értelme hogy pörgeti az ember a youtube-ot, vagy a tik-tokot. Anyám sokáig nem értette miért nem tud aludni este. Hát azért mert ilyen egyszerű rövid videókat pörgetett és az idő csak megy vele értelme meg nem sok van általában.
90es évek elején még a telefon is nagy szám volt... Most meg családtagoddal tudsz akár ingyen is beszélni a neten keresztűl
90 években még sok embernek trabant wartburg skoda meg ladája volt. A személygépkocsik a 90es 2000es években nagyot fejlődtek: kényelem megbizhatóság menetdinamika stb révén.
Annyi tény ahogy a személyes kapcsolatok jobbak voltak. Falun nőttem fel. Segítettek az emberek a szomszédnak ismerősnek, utcabelinek, most meg kis tulzással azt se tudja ki a szomszédja az embernek már vidéken is. Na ezt amit sajnálok. Csak megy a mokuskerék csak megy. Jó multkorában a szembeszomszédommal nem találkoztam vagy már 2 hónapja pedig nyugdíjas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!