Azért kiáltották ki a koronavírus világjárványt, hogy bevezessenek bennünket a digitális világba?
Új korszak jön? Minden okos lesz? Az autók, lakások, városok, kávéfőzők, mosógépek...?
Házirobot minden családban?
A gépek felveszik egymással a kapcsolatot és beszélgetnek?
Chipet ültetnek az emberekbe, hogy szinkronizálni tudják őket az okos eszközökkel?
Ez lesz a posztkoronális korszak?
Odáig fejlődött a technika, hogy kiszorította a szabadlelkű embert?
Jöhet olyan digitális világ, amelyben mindenkit állandó megfigyelés, irányítás és ellenőrzés alatt lehet tartani?
"Jöhet olyan digitális világ, amelyben mindenkit állandó megfigyelés, irányítás és ellenőrzés alatt lehet tartani?"
Ez már évek óta, a komolyabb mobiltelefonok, GPS-ek elterjedésétől kezdve megvalósult. Ehhez nem kell világjárvány.
Én. Nem. Hinni. Lenni. Robotizáció. Digitális. Uralom.
Ez. Egyáltalán. Nem. Következni. Be.
Az. Oltás. Nem. Tartalmazni. Chip. Nem. Stimulálni. Agy. Dúc. Ideg. Összeköttetés.
Én. Jól. Vakcina. Után.
Test. Szkenner. Optimalizáció. Futtat.
[Kérem várjon türelemmel, míg az adatok ellenőrzése zajlik!]
Frissítés kész. Kiborg üzemmód frissítve, kiborg 2.2.1 verzióra. Használatra kész.
Szervezetelmzés lefuttatva, 98,3%.
Szerintem csak kicsit paranoiás vagy, Kérdező.
Nekem sincs semmi bajom, nem kell aggódni.
A program hibátlan.
[Az eszköz emoji-használatra kész]
:)
[Bluetooth bekapcsolva]
[Manuális drón bekapcsolt állapotban]
Mari. Néni. Nem. Nokedlit. Szaggat. Hanem. Krumplit. Pucol.
:)
Ha nem is leszedálás, de valóban szoktatják a népet a gondolathoz.
Ez nyilván nem megy egyszerre, egy (1) járvánnyal, de el kell kezdeni valahogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!