Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Azért kiáltották ki a koronaví...

Azért kiáltották ki a koronavírus világjárványt, hogy bevezessenek bennünket a digitális világba?

Figyelt kérdés

Új korszak jön? Minden okos lesz? Az autók, lakások, városok, kávéfőzők, mosógépek...?

Házirobot minden családban?

A gépek felveszik egymással a kapcsolatot és beszélgetnek?

Chipet ültetnek az emberekbe, hogy szinkronizálni tudják őket az okos eszközökkel?

Ez lesz a posztkoronális korszak?

Odáig fejlődött a technika, hogy kiszorította a szabadlelkű embert?

Jöhet olyan digitális világ, amelyben mindenkit állandó megfigyelés, irányítás és ellenőrzés alatt lehet tartani?

2021. ápr. 22. 12:50
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem nem szólt meg senkit. Leírta, hogy mi a helyzet. Ráadásul korrekten T/1-ben írta.
2021. ápr. 22. 13:57
 22/24 anonim ***** válasza:
71%
Nem várom mástól,nem fogok oltást felvenni mert ez egy zsarolás,a munkahelyemen kijelentettem h ha az oltáshoz fogják kötni a foglakoztatásomat azonnali hatállyal felmondok.maszkot közterületen nem hordom ,csak ahol máshogy nem tudok bemenni(élelmiszerbolt stb).8 után is kint voltam közterületen ha dolgom volt.Ha erőszakkal akarnának beoltani kötelezően akkor abból baj lesz...könnyű azt mondani h én mit tettem ,és butapesten a tüntetésen március 15.-én egy 1.700000(!)-es fővárosban tényleg csak kétszáz embert zavart h eltörlik a szabad életünket?!
2021. ápr. 22. 14:00
 23/24 anonim ***** válasza:
22%
A maszk nemhordás tényleg hülyeség.
2021. ápr. 22. 14:04
 24/24 anonim ***** válasza:
70%
Sajnos ahol magyarázni kell h mi a baj ezzel az egésszel ott már nincs szabadság többé,elveszik a jogainkat aztán néha feltételekhez kötve visszaadnak belőle egy kicsit.És az a poén h a jogainkat sosem birtokolták ,hanem mi adtuk oda nekik szó nélkül az elmúlt egy évben...
2021. ápr. 22. 14:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!