Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Csak nekem lett unalmas így...

Csak nekem lett unalmas így az élet ebben a digitális, modern világban?

Figyelt kérdés

Régen valahogy minden olyan meghitt volt. Összeült a család, 1 tévé volt és néztük a kedvenc műsorainkat. Pénteken Dáridó, hétvégén kedvenc sorozatok és hétköznap a szappanoperák.

Ma már minden elérhető, ha berakok egy filmet amihez kedvem van, már közben a másikat raknám be, mert az is jó. Nem tud úgy lekötni, mint régen. Akkoriban a kábeltévé egy igazi csoda volt a háznál, ma pedig már be se kapcsolom a kábeltévét, nem érdekelnek az ottani műsorok, mert a legtöbb unalmas, idegesítő és teli van reklámmal, sokkal többel, mint régen.

Másnak is meghittebb volt a 90-es évek? Sosem lesz már olyan azt tudom, mert a fejlődés megállíthatatlan. De nektek nem hiányzik?

febr. 3. 21:48
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Nem volt net
febr. 4. 14:39
 12/24 anonim ***** válasza:
Nekünk volt, csak betárcsázós. :D Sokat lógtam a chat.Hu-n, de passz, akkor mindenki normálisabb volt. Az első barátnőmmel iwiw-en ismerkedtem meg. jó volt, hogy ezen oldalakhoz pc kellett. az okostelók b*sztak el mindent.
febr. 4. 14:57
 13/24 anonim ***** válasza:

Dehogy b*sztak el bármit. Nem kötelező használni. Másnak meg praktikus tud lenni.

febr. 4. 15:00
 14/24 anonim ***** válasza:
74%

13 csakhogy az okostelo olyan függőséget okoz mint semmi más

Próbálnád meg letenni

febr. 4. 15:14
 15/24 anonim ***** válasza:

Elég gyakran le tudom tenni. :D Ésszel kell használni nyilván, de ettől még hasznos és praktikus találmány.

febr. 4. 15:20
 16/24 anonim ***** válasza:
69%
14: azoknak a típusoknak a nagy része, aki az okostelótól függ, mástól (is) függött régebben. Pl. játékgép, alkohol, cigi.
febr. 4. 15:22
 17/24 anonim ***** válasza:
16 mint ahogy az emberek 95 százaléka erősen függő
febr. 4. 16:20
 18/24 anonim ***** válasza:
53%
17: igen, ez igaz, de nem az okostelefontól, hanem alapvetően függő személyisége van. Ezt a telefonra ráhúzni baromság.
febr. 4. 16:25
 19/24 anonim ***** válasza:
37%

Na, hát ha valamit, akkor a Dáridót azt pont nem sírom vissza...

Bugyuta szappanoperát meg nyugodtan nézhetsz most is, csak már nem 2 csatorna adja ezeket, hanem legalább 10, plusz ott vannak a streaming szolgáltatások.

Nem értem, miért nem jó egyeseknek soha semmi.

Amúgy különösebben nem hiányzik a 90-es évek, legfeljebb hogy nem kellett még dolgozni járni. A legtöbb embernél is csak ez áll a "régen jobb volt" gondolkodás mögött.

febr. 5. 09:11
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a 2000-es évek eleje hiányzik, vagy nagyon maximum 2010-ig bezárólag. Volt annak az időszaknak, számomra, egy különleges varázsa.
febr. 5. 17:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!