Mit tegyek, hogy ne féljek a konfliktusoktól?
Figyelt kérdés
Nagyon nem merek vitatkozni. Egyszerű, értelmes vitákba is félek belemenni. Ha eljutok odáig, hogy valakivel mindenképp közölnöm kell, hogy problémám van vele, szabályosan elkap a szorongás. Ha mégis erőt veszek magamon és szóba hozom a dolgot, remeg a kezem. Azt tudom, hogy mitől van mindez, de azt nem, hogy mit tehetnék ellene. Az iskolában kiközösített voltam és valahányszor megpróbáltam megvédeni magam, minden esetben én húztam a rövidebbet, nem számított, hogy igazam van e. Valahol jó mélyen képtelen vagyok elhinni, hogy egyszer győzhet az igazság is. Mintha attól félnék hogy megint egy osztálynyi ember fog össze ellenem és még a tanár is utál, pedig csak egyetlen egy ember ül velem velem szemben és a dolog kettőnkön múlik. Hogyan lehet ezt legyőzni?2015. máj. 30. 16:53
1/3 anonim válasza:
Nicns gondolom semmi önbizalmad. Azt kéne előbb felépíteni-
2/3 anonim válasza:
Bemész pesterzsébet szívébe és torkodszakadtából elkezded üvölteni hogy "HAJRÁÁ FRADI!!"
3/3 anonim válasza:
Gondold át racionálisan, mit veszíthetsz ha valakivel konfliktusba kerülsz? Kultúremberek között pl a fogaidat biztosan nem, tehát mitől is félsz? Ezzel szemben mit nyerhetsz ha vitába szállsz és megvéded az álláspontod? Kísérletezz, a való élet nem olyan, mint az iskola.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!