Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Új suli, féljek?

Új suli, féljek?

Figyelt kérdés
most megyek 9.be és félek hogy mi vár mert hogy visszahúzódó vagyok meg félénk és nem tudom hogy féljek-e vagy nem lesz semmi extra,és ti mondjátok el hogy ti milyen érzésekkel mentetek 9.be és hogy küzdöttétek le a félelmeiteket ha féltetek
2014. aug. 26. 00:48
 1/5 anonim ***** válasza:
Gimi, szakközép oder szakmunkás?
2014. aug. 26. 00:50
 2/5 piriiiiii ***** válasza:
Ha mindenhez úgy viszonyulsz, hogy félj-e, avagy sem, értelme sincs élned. Dehogy félj! Szerintem az ilyen helyzet izgalmas, és nem félelmetes. :) Megismerhetsz új embereket, új szituációkat, tök jó lesz!
2014. aug. 26. 00:54
 3/5 A kérdező kommentje:
akkor jo köszi a választ :D amugy szakközép iskola
2014. aug. 26. 01:17
 4/5 anonim válasza:

Énis most tartok itt, most megyek középiskolába.

Gondolj arra hogy más is még idegenkedik mert új az osztály, de ez teljesen normális. Ha jó emberismerő vagy akkor keress hozzád hasonlóakat az osztályban és elősször velük barátkozz. Ha már van 1 gyerek akivel jól kijössz az már egy biztosabb pont az osztályban. Könnyebb lesz a szintén visszahúzódó gyerekekkel barátkozni akik szintén nem akarnak kezdeményezni, de nyilván ők is akarnak új kapcsolatokat létesíteni. Ha már ők tudják, hogy nem kell félni tőled ők is sokkal nyitottabbak lesznek és mindannyian önbizalommal eltelve jobban beilleszkedtek. Mellesleg ha lesz az osztályban az általánosból ismerős akkor barátkozz vele.

2014. aug. 29. 11:18
 5/5 A kérdező kommentje:
utolsó köszi a választ majd megpróbálok barátkozni és sajna nem lesz az álltalálnos iskolából ismerősöm aki oda menne csak én megyek oda a régi sulimból :/
2014. aug. 29. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!