Mindjárt suli! Nagy bajban vagyok. Mit tegyek?
A közeledben nincs suli ahova átiratkozhatnál? Kompromisszumot köthetnél a szüleiddel, mondjuk "hogyha átengednek x suliba akkor hármasnál rosszabb jegyet nem fogsz hozni" vagy egy héten valahányszor te csinálod a kaját a családnak, nem gépezel annyit, mindig te viszed le a szemetet vagy akármi is legyen a fixa ideáljuk.
Beszélhetnél velük hogy így nem tudsz koncentrálni, hogy mennyire rossz, hozhatsz fel példákat is, hogy van aki ebbe beleőrül, öngyilkos lesz, egyszerűen képtelenség figyelmen kívül hagyni ha minden körülötted lévő úgy néz rád és ezt hiszi rólad, pláne ha még be is szólogatnak és máshogy is bántanak úgy hogy senki nincs aki melletted állna.
Ha nem engednek át próbáld meg megvédeni magad, szólj vissza, pl. úgy hogy egyszerre visszaszólsz és meg is magyarázol dolgokat. Honnan veszi hogy ez meg az vagy ha nem is ismer és egyáltalán kitől hallotta.. Vagy akár balhézhatsz is hogy miért pletykálnak rólad.
(Most újra olvastam és láttam hogy nem tudtad meggyőzni anyádat. Mikkel érveltél?)
Kiváncsi vagyok miért ilyen köcsögök veled, leírnád levélben? Hátha úgy többet tudok segíteni.
Én is mentem keresztül hasonlón még kisebb koromban. Szörnyű volt. Akivel nem történt soha ilyen az nem értheti meg teljesen.. Olyanok ítéltek el és szóltak be akiket még sosem láttam, hallottam hogy rólam súgdolóztak. Négy évig tartott, azóta nem bírom feldolgozni. Ha új helyekre megyek mindig az az alap érzésem hogy mindenki utál és lenéz.
Hasonló dolgokon mentem keresztül, és megértem a helyzeted. Nekem is leírhatod privátban, hogy mi is történt pontosan!
Anyukád abba sem menne bele, ha másik suli helyett legalább másik osztályba mennél? Vagy azt te nem akarnád?
Mindenképp fontos lenne, hogy egy más helyre kerülj, mert mivel látom, 17 éves vagy, gondolom ez lenne a végzős éved. Ilyenkor nagyon fontos, hogy tudj a tanulásra figyelni, és ilyen lelkiállapottal azt nem lehet. A szalagavatót, ballagást stb-it is sokkal jobb lenne egy olyan osztállyal végigcsinálnod, akiket ha nem is ismersz régóta, de legalább kedveled őket.
Szia hogy vagy?
Üzenem azoknak a bu*iknak(osztálytársaidnak)
Ja és privátba küld el melyik városba laksz és szeretnék üzenni azognak a fa**fejeknek valamit
13éves lány vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!