Ma szóbelizem, és mindjárt elhányom magam?!
Figyelt kérdés
Sikerült saját magamat bepánikoltatni, és már egy napja teljes görcsben áll a gyomrom, a torkomban gombóc van, úgy érzem, bármelyik óvatlan pillanatban viszont láthatom a gyomrom tartalmát. Még aludhatnék 1,5 órát, de nem tudok visszaaludni. Teljesen pánikban vagyok, még sosem izgultam ennyire, pedig jó párszor voltam hasonló helyzetben. Mit tegyek a következő órákban, hogy sikerüljön lenyugodnom? Félek, hogy a teljesítményem rovására megy ez az idegeskedés.2014. jún. 18. 04:36
1/8 anonim válasza:
Nyugalom menni fog, csak ne pánikolj! most már nem igen tudsz tanulni, próbáld meg felvidítani magad! :) Nézzél Kis Ádám videókat, vagy éppen a a Let it go- Leszarom paródiát ;)
2/8 anonim válasza:
Nem kell ennyire félni :)
Ha mész egyetemre, akkor ott minden félévben lesz több vizsgád is, mindegyiknél így fogsz félni akkor is?
Nyugi, ez csak egy érettségi.
3/8 A kérdező kommentje:
Ez "csak" egy érettségi. Igen, csak ha a nagy izgulások közepette azt sem tudom, fiú vagyok-e vagy lány, nem is lesz esélyem az egyetemi vizsgákon izgulni, mert be se kerülök.
2014. jún. 18. 12:00
6/8 A kérdező kommentje:
Hibátlan lett. :)
2014. jún. 18. 20:42
7/8 anonim válasza:
gratulálok! ügyes vagy nagyon :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!