Hogyan ne féljek?
Figyelt kérdés
A férjem szüleinek vagy egy elég nagytestü kutyájuk.Mivel fiatal ,elég játékos (ugrál stb),de nagyon barátságos ,okos.Sokszor kimegy az utcára is pl,a szomszéd gyerekek imádják,az idegenekkel is barátságos(már annyira,hogy anyósomék ezért kicsit haszontalannak gondolják,mert hogy bárkit beenged).Mégis betegesen félek!Csak úgy megyek ki-be ,ha a férjem lefoglalja valami játékkal,olyankor megszünik a világ neki:).Ez elég kellemetlen ,mert most itt lakunk és nagyon megnehezíti az életemet(föleg hogy sokszor beszökik a házba is)Rettegek töle,ez nálam egy fóbia sajnos.Ha tudatosult bennem hogy nem bánt,miért félel?Mit tehetnék?Csak ezmiatt tervezzük a költözést ,albérletbe(amúgy egy jó nagy 2 szintes ház,4en vagyunk).Nagyon rossz ês mindenki hülyének néz.Segitsetek,mit tegyek?2015. márc. 17. 12:42
1/2 anonim válasza:
A különköltözés mindenképpen jó ötlet, nem sok o szokott kisülni az együttélésböl a szülökkel.
A kutyatéma meg: menj el egy pstichológushoz és csinálj egy megfelelö viselkedésterápiát, mert ez csak rosszabb lesz.
2/2 A kérdező kommentje:
nem tudom,egyenlore jol megvagyunk.hatalmas haz,kulon szintunk van kulon furdoszobaval.anyosom nagyon szeret ,eleg jol elnek szoval penzt el sem fogad ,igy bevasarolni szoktam hogy azert megiscsak hozzajaruljak valamivel.es nem ertik miert akarok elmenni,rosszul esett mikor felhoztam.penzkidobas lenne ,igy felre tudunk tenni,megvehetjuk amit szeretnenk(realis keretek kozt,mert mindketten atlagosan keresunk jelenleg).ez az egy szamomra athidalhatatlan problema van,sajnos tenyleg a pszichologus a megoldas,mert minden kutyahoz igy allok hozza
2015. márc. 17. 14:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!