Miért kevés a rockot/metált hallgató lány?
A 15.-nek :Megértem az érzéseid és tiszteletben tartom a véleményed. Viszont az én osztályomban ez pont fordítva van ,kifejtem : 32 fős osztályban 4 nagy zenei csoport van: akik mindenfélét hallgatnak , a "repperek" , a Rockerek/Metálosok (ebbe tartozok én is) és végül a dubstepesek. Nos , amíg mi rockerek halkan hallgatjuk egymás illetve saját kedvenc számainkat , addig a dubsteperek kíméletlenül az arcunkba tolják a zenéjüket, mindenféle hordozható hangszóró segítségével üvöltetik a "táblacsikorgatást" vagy az egyéb (szerintem ) idegesítően ismétlődő géphangokat. Én ezektől az ismétlődő hangoktól leszek feszült de ez emberfüggő. visszatérve : Amikor egyikünk hangot mer adni nemtetszésének a dubstep iránt azt rögtön lehordják és elkezdik alázni a zenei műfajodat ( pl.: üvöltős fos , sátánista zene ) pedig életükben nem hallgattak még rockot . Úgyhogy én ezt pont fordítva látom (mifelénk Fejérben), a dubstep-et hallgatják "menőségből" .
Én sem egyből ezt a stílust hallgattam , végigmentem SZÓ SZERINT mindenen és ez az a zenei irányzat amit én szívesen hallgatok. Ettől sem én (sem pedig a NEM divatrockerek) nem lesz beképzeltebb
Amúgy a divatrocker csak a műfaj felszínét kapargatja így pár régebbi dallal ki lehet deríteni hogy az-e vagy sem .
üdv.:17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!