Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért kevés a rockot/metált...

Miért kevés a rockot/metált hallgató lány?

Figyelt kérdés
Egy lányt nem ismerek aki rockot vagy metált hallgatna, vagy ha megnézek egy koncert videót akkor is csak kevés van, vagy elég egy képet és ott is a nézők 70%-a hímnemű.

2015. márc. 20. 20:14
1 2 3 4 5
 41/41 anonim válasza:

A 15.-nek :Megértem az érzéseid és tiszteletben tartom a véleményed. Viszont az én osztályomban ez pont fordítva van ,kifejtem : 32 fős osztályban 4 nagy zenei csoport van: akik mindenfélét hallgatnak , a "repperek" , a Rockerek/Metálosok (ebbe tartozok én is) és végül a dubstepesek. Nos , amíg mi rockerek halkan hallgatjuk egymás illetve saját kedvenc számainkat , addig a dubsteperek kíméletlenül az arcunkba tolják a zenéjüket, mindenféle hordozható hangszóró segítségével üvöltetik a "táblacsikorgatást" vagy az egyéb (szerintem ) idegesítően ismétlődő géphangokat. Én ezektől az ismétlődő hangoktól leszek feszült de ez emberfüggő. visszatérve : Amikor egyikünk hangot mer adni nemtetszésének a dubstep iránt azt rögtön lehordják és elkezdik alázni a zenei műfajodat ( pl.: üvöltős fos , sátánista zene ) pedig életükben nem hallgattak még rockot . Úgyhogy én ezt pont fordítva látom (mifelénk Fejérben), a dubstep-et hallgatják "menőségből" .

Én sem egyből ezt a stílust hallgattam , végigmentem SZÓ SZERINT mindenen és ez az a zenei irányzat amit én szívesen hallgatok. Ettől sem én (sem pedig a NEM divatrockerek) nem lesz beképzeltebb

Amúgy a divatrocker csak a műfaj felszínét kapargatja így pár régebbi dallal ki lehet deríteni hogy az-e vagy sem .

üdv.:17/F

2016. nov. 14. 21:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!