Holaaa:D 14éves rock, punkrockot hallgato emo/goth féleségű lány vagyok és nagyonnagyon érdekelne h hol találok emo fiút:3 irna egy emo srác? :C :3
Figyelt kérdés
a fiúk átlagban olyanok mint az állatok, bnkók és csak kihasználják a lányokat:c....az emo fiúk létezése az egyik legjobb dolog, nem csak a kinézetük olyan wooow*0* hanem belül is el lehet olvadni tőlük*------* írjatok pls:33:$2014. dec. 7. 16:26
2/14 anonim válasza:
Honnan veszed hogy minden emo jo fej ? És kinkérem magamnak lehet hogy a kegtöbb férfi bunkó attól még vannak rendes srácok 16f
3/14 anonim válasza:
Édes istenem, ha ez a generáció felnő és nekik kell majd irányítaniuk a dolgokat...na akkor fog eljönni az Armageddon.
5/14 A kérdező kommentje:
ja ha felnövünk mi? a stílusom és a gondolkozásom miatt ilyen vagyok és? magyar tanárnő leszek egyetemre megyek majd. meg is van hozzá a tanulmányi átlagom. végig csinálom amit akarok és nem élősködök a szüleimen. sztem ott kezdődik a problém h a legtöbb emberbe egy csepp megértés sem szorult pláne még elfogadás :/ :C
2014. dec. 7. 16:34
6/14 anonim válasza:
Írhatsz ha gondolod de nem vagyok emos :D 15F
7/14 anonim válasza:
Engem keresel akkor, smink, belőtt fekete haj és térdelni is a Converse cipőmre tudsz :33:$ n_n
8/14 anonim válasza:
Az ilyen világmegváltó bölcselkedéseid után csodálkozol, hogy csak arra vagy jó?
9/14 A kérdező kommentje:
"csak arra vagy jó?"
szval én senki vagyok és csak vmire vagyok jó meg pfuj
de te vagy aki "arra vagy jó" h lenézően kommentelj mert nincs életed és itt éled ki azt h itt nem téged piszkálnak hanem te megpróbálsz mást, amiből így se jösz ki jól, de hát te tudod, ha jól esik tessék. Én meg élem az életem:*
2014. dec. 7. 16:55
10/14 anonim válasza:
14 éves.Már itt megbukott a dolog.Annyi esze sincs,mint egy muslincának...naivak mind.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!