Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Holaaa:D 14éves rock, punkrock...

Holaaa:D 14éves rock, punkrockot hallgato emo/goth féleségű lány vagyok és nagyonnagyon érdekelne h hol találok emo fiút:3 irna egy emo srác? :C :3

Figyelt kérdés
a fiúk átlagban olyanok mint az állatok, bnkók és csak kihasználják a lányokat:c....az emo fiúk létezése az egyik legjobb dolog, nem csak a kinézetük olyan wooow*0* hanem belül is el lehet olvadni tőlük*------* írjatok pls:33:$
2014. dec. 7. 16:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Gondolom nem a te problémáidat próbálod rám vetíteni igaz? Főleg, hogy nem értenek meg bántanak téged a "stílusod" miatt. Elárulok valamit 2-3 év múlva amikor majd visszaolvasod ezt a kérdést, olyan szégyent fogsz érezni, hogy akkor majd megérted miért mondtuk ezeket neked. Azt hiszed ez a stílusod? Aki divathullámot követ szerinted annak van egyéni stílusa? Mellesleg az írásodból lesüt, hogy a normális értékrendű fiatal fiuk szóba nem állnak veled azért keresel emokokat mert azokat is kirekesztik.
2014. dec. 7. 17:45
 12/14 anonim válasza:
az előző szövegéhez annyit, hogy ha esetleg véletlen tényleg nyelvtantanár leszel emiatt az írásmód miatt is nagy szégyent fogsz érezni.
2014. dec. 7. 21:15
 13/14 anonim válasza:

Szia!

Csak emo srác jöhet szóba?

Én a rock-emo között vagyok. Az emok hogyismondjam kicsit furik, de nincs velük semmi bajom. Nem vagyok az a Hardcore sem. Belül hasonlíttok az emokra, kívülről egy átlagos rocker srác vagyok. Ha gondolod nyugodtan írj:)

2014. dec. 8. 22:14
 14/14 anonim ***** válasza:

én rocker vagyok de nekem nagyon bejönnek a goth/emo csajok *-* és annak ellenére hogy nem vagyok emo fiú, én soha nem lennék képes kihasználni egy lányt se :P :D

ha nem késő akkor írhatsz :D

2015. júl. 14. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!