Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért kevés a rockot/metált...

Miért kevés a rockot/metált hallgató lány?

Figyelt kérdés
Egy lányt nem ismerek aki rockot vagy metált hallgatna, vagy ha megnézek egy koncert videót akkor is csak kevés van, vagy elég egy képet és ott is a nézők 70%-a hímnemű.

2015. márc. 20. 20:14
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:

Rhiannon93

Én is azokat a műfajokat preferálom.

Pontosabban: folk/pagan/viking/black/death/symphonic metalt.

Folk alatt a kelta és ősmagyar témájúakat értem.

2015. márc. 20. 20:45
 12/41 A kérdező kommentje:
Én max a Death Metalt használom feszültség levezetésre, az nem annyira az én műfajom, szeretem de a többit sokkal jobban, de ha nagyon felidegesítenek az osztálytársaim akkor ilyenre lehet a legkönnyebben lenyugodni, nagyon meglepődtem hogy mennyi lány hallgat rockot vagy metált, max az iskolában eléggé furcsán néznek rám ha megkérdezik hogy kiket hallgatok, 1, az hogy nem ismerik, 2, pedig hogy azt hiszik hogy ettől sátánista, erőszakos állat vagyok, de az én osztályomban csak én hallgatok ilyen zenéket pedig 36-an vagyunk, az egész iskolában szinte senki nem hallgat metált, egyébként én rockot/folk/heavy metal/ folk metal/power metal/ gothic metal/nemzeti rockot preferálom, bár engem már nem egyszer kiröhögtek hogy fogalmam sincs hogy ki az a skrillex meg hasonlók.
2015. márc. 20. 20:53
 13/41 anonim ***** válasza:

Ó, ilyen nálam is volt, hogy megkérdezték, hogy mit hallgatok.

Hát, rövidre fogva elmondtam, hogy metált, aztán azokat a megrökönyödött arcokat látni kellett volna.

Bár engem emiatt sosem piszkáltak, legalábbis szemtől szemben nem, ha a hátam mögött meg emiatt alkotnak rólam véleményt, akkor meg ez van, ez az ő szegénységi bizonyítványuk.

Egyszer neten találkoztam olyannal, aki amint megtudta, hogy mit hallgatok, megkérdezte, hogy én akkor sátánista, szűzlánytfeláldozó kecskefejétakaróra tűző ember vagyok-e?

Nem hitte el, hogy nem, de én jót nevettem rajta.

2015. márc. 20. 20:58
 14/41 A kérdező kommentje:
És még kihagytam azt a végéről hogy amiatt is furcsa szemmel néznek rám mert nem tudom ki a youn g, és a wiz kalifa vagy ki.
2015. márc. 20. 21:02
 15/41 anonim ***** válasza:
5%

Valaki mondja már meg nekem, hogy miért kell, hogy egy lány rockot/metált hallgasson? Utálom a rockereket, mert beképzeltek. Azt hiszik, csak a saját zenéjük elfogadható, mindenki, aki mást hallgat, ostoba.

Nézz körül, minden második lányon Nirvana vagy Ramones feliratú felsőt látsz, márt ez "menő", ma már menő rockot hallgatni, mert csak az lehet menő, aki rockot hallgat. Pont Ti vagytok az éretlenek és ostobák.

2015. márc. 20. 21:26
 16/41 anonim ***** válasza:
84%

Utolsó:

Most bizonyítottad be ezzel a kommenteddel, hogy mérhetetlenül ostoba vagy.

2015. márc. 20. 21:37
 17/41 anonim ***** válasza:

Kedves Utolsó!

Miért lennék ostoba?

2015. márc. 20. 21:44
 18/41 anonim ***** válasza:

"miért kell, hogy egy lány rockot/metált hallgasson?"

Miért ne? Nem mindenkinek való popzene (tisztában vagyok vele, hogy más műfaj is van, mielőtt valaki ezzel jönne :P)

2015. márc. 20. 21:49
 19/41 anonim ***** válasza:
No akkor megkérdezem: miért hiszi mindenki azt, hogy csak popzene és rockzene létezik?
2015. márc. 20. 21:51
 20/41 anonim ***** válasza:
61%
Nem csak pop meg rock létezik. Hanem van a rock és a többi sz@ r XD
2015. márc. 20. 22:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!