Miért kevés a rockot/metált hallgató lány?
Rhiannon93
Én is azokat a műfajokat preferálom.
Pontosabban: folk/pagan/viking/black/death/symphonic metalt.
Folk alatt a kelta és ősmagyar témájúakat értem.
Ó, ilyen nálam is volt, hogy megkérdezték, hogy mit hallgatok.
Hát, rövidre fogva elmondtam, hogy metált, aztán azokat a megrökönyödött arcokat látni kellett volna.
Bár engem emiatt sosem piszkáltak, legalábbis szemtől szemben nem, ha a hátam mögött meg emiatt alkotnak rólam véleményt, akkor meg ez van, ez az ő szegénységi bizonyítványuk.
Egyszer neten találkoztam olyannal, aki amint megtudta, hogy mit hallgatok, megkérdezte, hogy én akkor sátánista, szűzlánytfeláldozó kecskefejétakaróra tűző ember vagyok-e?
Nem hitte el, hogy nem, de én jót nevettem rajta.
Valaki mondja már meg nekem, hogy miért kell, hogy egy lány rockot/metált hallgasson? Utálom a rockereket, mert beképzeltek. Azt hiszik, csak a saját zenéjük elfogadható, mindenki, aki mást hallgat, ostoba.
Nézz körül, minden második lányon Nirvana vagy Ramones feliratú felsőt látsz, márt ez "menő", ma már menő rockot hallgatni, mert csak az lehet menő, aki rockot hallgat. Pont Ti vagytok az éretlenek és ostobák.
Utolsó:
Most bizonyítottad be ezzel a kommenteddel, hogy mérhetetlenül ostoba vagy.
Kedves Utolsó!
Miért lennék ostoba?
"miért kell, hogy egy lány rockot/metált hallgasson?"
Miért ne? Nem mindenkinek való popzene (tisztában vagyok vele, hogy más műfaj is van, mielőtt valaki ezzel jönne :P)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!