Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért kevés a rockot/metált...

Miért kevés a rockot/metált hallgató lány?

Figyelt kérdés
Egy lányt nem ismerek aki rockot vagy metált hallgatna, vagy ha megnézek egy koncert videót akkor is csak kevés van, vagy elég egy képet és ott is a nézők 70%-a hímnemű.

2015. márc. 20. 20:14
1 2 3 4 5
 31/41 A kérdező kommentje:

27-es.

Szerintem azok 100% hogy divatrockerek, egyébként az én osztályomban azt a zenét szokták fikázni amit én hallgatok, általában azt mondják rá hogy "csak ordibálnak benne, ebben mi a jó" és hogy "ettől erőszakos leszek", és még azt szokták általában mondani hogy rockot és metál azért nem népszerű mivel senkinek sem tetszene és hogy ők a youtube nézettségre is mondják hogy pl: egy metál klippet láttak 4 418 012

és abból 265 dislike van de viszont egy pop zenét klippet 1 147 967 286 látták de 4 473 253 dislike van akkor általában azt mondják hogy mert divat a divatos zenéket fikázni.

2015. márc. 21. 10:43
 32/41 anonim válasza:

Osztályomból velem együtt 6-an vagyunk lányok, akik rockot hallgatnak. De akadnak még szép számmal lány ismerőseim, akik dettó ezt a műfajt preferálják.

15/l

2015. márc. 21. 12:31
 33/41 anonim ***** válasza:
100%
Nincs kevés, csak gondolom, nem jársz koncertekre...
2015. márc. 21. 13:45
 34/41 NoSmokingWithoutMe válasza:
Menj el koncertre és ne videón nézd, akkor találkozol majd elég sok rockot illetve metált hallgató lánnyal, sőt, ha mázlid van még meg is ismerheted őket.:D
2015. márc. 21. 14:47
 35/41 A kérdező kommentje:

Utolsó.

Elmennék szívesen de jelenleg nincs pénzem, de a jövőben biztosan elfogok menni majd koncertre, és Ossiantól a tűz jegyében albumról hallgatok akkor van hozzá szöveg is és úgy szoktam néha hallgatni hogy közben olvasom is, és mutatni szoktak koncert képeket közben.

2015. márc. 21. 19:52
 36/41 NoSmokingWithoutMe válasza:
Jól teszed, de vannak ingyenesek is arra is mehetsz ott lehet több csaj lesz. Mondjuk alapból sokan vagyunk csajok a koncerteken.:D
2015. márc. 21. 22:04
 37/41 anonim válasza:

Pedig sokan vannak köztük én is :D

Kihalt az emberiségből a jó ízlés..ez ilyen nem tudják mi a jó :*

2015. márc. 28. 10:53
 38/41 anonim ***** válasza:
Nem halt ki a zenei ízlés:) Attól, hogy valaki nem rockot hallgat, még lehet zenei ízlése. És akkor Ti panaszkodtok (rockerek), hogy a zenétek le van nézve? Ugyanúgy lenézitek a többi zenét (tisztelet a kivételnek!).
2015. márc. 28. 18:14
 39/41 A kérdező kommentje:

Én nem szidtam a többi műfajt de nehogy már azt mondják hogy ez: https://www.youtube.com/watch?v=YJVmu6yttiw

értékesebb, és nehezebb megcsinálni mint ezt: https://www.youtube.com/watch?v=sqzF_5EEsjs

2015. ápr. 10. 19:12
 40/41 anonim ***** válasza:

A Kárpátia pont egy primitív, mainstream, pénzért zenélő társaság, az emberek hazaszeretetét használják ki bevételszerzéshez... Valószínűleg most majd lepontoz a sok trú arc, de pont leszarom.

Kérdésedre válaszolva... Nincs kevés rocker csaj, csak ahogy olvashattuk is, nem jársz koncertekre. :)

2015. ápr. 10. 19:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!