Semmelweis áok/fok karán szerintetek ki a leggyönyörűbb hallgató? Legszebb lány, leghelyesebb fiú?
Figyelt kérdés
Tudom, nem ezért jártok oda, én sem ezért, azonban felvetődött bennem a kérdés az elmúlt hetekben...
Idén kezdtem fokon tanulni a sotén, azonban egyetlen egy lányt sem láttam még, akire bátran ki merném jelenteni, hogy gyönyörű!
Szerintetek van ilyen az egyetemen?
Linkeltek róla esetleg egy fb profilt?
2015. jan. 13. 08:31
2/7 anonim válasza:
őszintén remélem, hogy kamu a kérdés, és értelmesebb emberek tanulnak ott.
3/7 anonim válasza:
Ekkora értelmi színvonallal nem értem, hogy kerülhettél be oda
4/7 anonim válasza:
Te biztos fizetősön vagy komolyan
5/7 anonim válasza:
Mert most a költségtérítéses képzésben résztvevők hülyébbek vagy mi? A tavalyi felvételiben ugyanannyi volt a ponthatár, és az elmúlt években is max 10 ponttal volt kevesebb a költségtérítésesen, mint az államison. Ezen 10 pont már ekkora szellemi különbséget jelent számodra, vagy hogy? o.O
6/7 A kérdező kommentje:
Azzal tisztában vagyok, hogy a nagyképű hallgatók 85%-a sznob, de köszi mindenkinek, a kérdés nem ez volt.
Egy értelmesebb válasz valakitől?
2015. jan. 13. 12:48
7/7 anonim válasza:
Ilyen hülye kérdésre milyen választ vársz, most őszintén? :D Én is ott tanulok, de na... ez a legalja. Ha még nem láttál ilyet, akkor ideje felnőni, és lejjebb venni az igényekből :)Nem beszélve arról, hogy amúgyse hiszem hogy etikus lenni bárki profilját belinkelni ide.
Üdv,
egy 4. éves kolléga
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!