Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » 8. osztályos vagyok. A magassá...

8. osztályos vagyok. A magasságom az én átkom. Mit gondoltok?

Figyelt kérdés

179 cm vagyok és 8. osztályos.Vannak barátaim, igen. De ettől függetlenül minden nap úgy kelek fel, hogy bár alacsonyabb lennék, bár ne kellene kimozdulnom itthonról, hogy senki ne lásson.

Az osztályban én vagyok a legmagasabb lány.. fiúk közül 2-3 egymagasak velem és csak egy fiú van aki magasabb nálam.

Szörnyű az életkedvem is elmegy amikor mondjuk próbákon a tükörbe nézve meglátom hogy nem állhatok a lányokhoz, mert mégis hogy nézne ki.

Sokszor a barátaim is cikizn emiatt, hogy mekkora vagyok.

Elegem van... A magasságból.. az elítélésből..

Undórítónak tartom. Miért? Csak miért nem lehetek átlagos magasságú??

Magassarkúk olyan szépek vagytok, de ha felnőt leszek a közelükbe se mehetek.

Jézusom ballagáson hogy fogok kinézni mint egy oszlop sétál a ballagók között...

2014. dec. 16. 11:32
1 2 3 4
 31/34 anonim válasza:
én elsős vagyok gimiben és én meg 181 cm vagyok. világéletemben magasabb voltam a fiúknál. engem is sokan cikiztek ez miatt, de nem törődtem velük. most meg már irigykednek, hogy milyen szép hosszú a hajam, meg: jaaj de vékony vaagy :D ne félj, ki kell bírni ezt az időszakot
2014. dec. 17. 19:31
 32/34 anonim ***** válasza:
Nekem is van nagyon magas barátnőm, de megszoktuk, senkit nem érdekel, hogy mekkora Jó fej, szeretjük, attól függetlenül, hogy magas. Majd ha felnőtt leszel, legalább alacsony nem leszel. Az ciki felnőttként. Vagy legalább is furi.
2014. dec. 17. 20:53
 33/34 anonim ***** válasza:
60%
Igen? Már írtam, 157 centi vagyok, és senki nem mondta még, hogy ciki lennék. Oda is basznék, ha valaki emiatt cikizne. Elmondhatom, hogy nagyon sok az alacsony ember, főleg a pasik. Ritkán találkozom olyan emberrel, akihez lábujjhegyre kéne állnom, és hidd el, nem a Megyében élek.
2014. dec. 17. 20:58
 34/34 anonim válasza:
Bár én lennék ilyen magas nekem pont hogy az a bajom hogy én meg csak 163cm vagyok (én is ballagás elött állok). 14/L
2014. dec. 30. 00:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!