Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » 8. osztályos vagyok. A magassá...

8. osztályos vagyok. A magasságom az én átkom. Mit gondoltok?

Figyelt kérdés

179 cm vagyok és 8. osztályos.Vannak barátaim, igen. De ettől függetlenül minden nap úgy kelek fel, hogy bár alacsonyabb lennék, bár ne kellene kimozdulnom itthonról, hogy senki ne lásson.

Az osztályban én vagyok a legmagasabb lány.. fiúk közül 2-3 egymagasak velem és csak egy fiú van aki magasabb nálam.

Szörnyű az életkedvem is elmegy amikor mondjuk próbákon a tükörbe nézve meglátom hogy nem állhatok a lányokhoz, mert mégis hogy nézne ki.

Sokszor a barátaim is cikizn emiatt, hogy mekkora vagyok.

Elegem van... A magasságból.. az elítélésből..

Undórítónak tartom. Miért? Csak miért nem lehetek átlagos magasságú??

Magassarkúk olyan szépek vagytok, de ha felnőt leszek a közelükbe se mehetek.

Jézusom ballagáson hogy fogok kinézni mint egy oszlop sétál a ballagók között...

2014. dec. 16. 11:32
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
10-es: Már aki elfogadja azt. Én nem tudtam elfogadni, amikor alacsonyabb volt a pasim, pedig megpróbáltam. Aztán a hónom alá csaptam, csodálatos volt :D
2014. dec. 16. 12:04
 12/34 anonim válasza:
78%
Nos én férfi vagyok, de én is válaszolok, ha nem probléma. Én 8.-ban 148 cm. voltam, tehát nagyon alacsony. Majdnem nem vettek fel a szakmámra, mert túl alacsonynak tartottak. Engem is cikiztek a méretem miatt, bár nálam volt egy pár cm-el kisebb fiú az osztályban. Következő évben felső iskolában az első fél évig több mint 20 cm-nőttem és később is nyúltam még. Azok a srácok akik általánosban mindig a legmagasabbak voltak az osztályban meg alig nőttek a későbbiekben. Így esett, hogy az osztály legmagasabbikát is túl nőttem. Ja és nem csak én, hanem sokan mások is. Nagyobbik fiam szintén elég nehezen indult meg, most meg hasonlóan hozzám hirtelen kezdett nőni. Tegnap volt 16 éves és már jó pár centit rám ver. Lányom meg 4 éves és magasabb mint az első osztályosok. Mindenki csodálkozik rajta és azzal magyarázzák, hogy mert ti is magasak vagytok. Ez a növekedés, hogy mikor indul meg milyen mértékben, szerintem szerencse, vagy szerencsétlenség. Ki hogy érzi. Ebből ne csinálj problémát. Meglásd a fiúk utolérnek!
2014. dec. 16. 12:12
 13/34 anonim ***** válasza:
Majd pár év után a fiúk is utolérnek téged növésben, nem kell ebből ekkora tragédiát rendezni. 14 évesen a legtöbb fiú egy kis seggdugasz általában. Én a 170 centimmel is magasabb voltam jópárnál általánosban. És akkor mi van?
2014. dec. 16. 12:12
 14/34 anonim ***** válasza:

Azok, akik cikiznek emiatt, azok a maguk szegénységi bizonyítványát állítják ki ezzel.

Hidd el, nem olyan szörnyű dolog magasnak lenni. Más meg amiatt panaszkodik, hogy alacsony. :-)

Hogy mennyire nézel ki jól, az nem ezen múlik. Képzeld, épp a minap láttam egy nálam kb. 15 centivel magasabb lányt, tényleg kitűnt a tömegből, de azt mondtam, hogy tök aranyos. Ő is kb. nyolcadikas lehetett. Egy lány barátom is velem volt, ő utána egészen hazáig azzal volt elfoglalva, hogy milyen szép és csinos volt az a lány, bár ő is olyan lenne.

2014. dec. 16. 12:16
 15/34 anonim ***** válasza:
Egyébként meg a fiúk miatt sem kell aggódnod. Egyrészt lesznek nálad magasabbak, másrészt meg most ha olyannal jössz össze, aki alacsonyabb, mi van abban?
2014. dec. 16. 12:17
 16/34 anonim ***** válasza:
Szerintem ne izgulj. Az én öcsém 205 cm magas és pont ilyen magas lányt keresett, szerencsére talált, olyat, aki még nálad is magasabb. :) nagyon szépek együtt és boldogok! Örülj, hogy nem kell sanyarganod magassarkúban a lábadat, én nem vagyok magas, mégsem hordok ilyen kínzóeszközöket. :) Mindig húzd ki magadat, arra vigyázz, hogy ne legyél görbe és ha nőies tudsz maradni, akkor senkit nem fog zavarni a magasságod.
2014. dec. 16. 12:23
 17/34 anonim ***** válasza:
Szerintem egy 180 centis lány még nem extrém magas. Nekem különben is tetszenek a magas lányok :)
2014. dec. 16. 12:26
 18/34 A kérdező kommentje:

Őszintén elmondom hogy nagyon jól esnek ezek a kommentek. És máris ragyogó lett tőletek a mai napom, de sajnos mivel nap mint nap nem visszakapom egy két osztálybeli embertől a negatívumot, nem sokáig marad ez meg.

Fiúk kérlek nőjetek :)

2014. dec. 16. 12:34
 19/34 anonim ***** válasza:
xard le oket.
2014. dec. 16. 12:39
 20/34 anonim ***** válasza:
Seggberúghatom azokat a "barátaidat", akik piszkálnak? Légysziiii!
2014. dec. 16. 12:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!