8. osztályos vagyok. A magasságom az én átkom. Mit gondoltok?
179 cm vagyok és 8. osztályos.Vannak barátaim, igen. De ettől függetlenül minden nap úgy kelek fel, hogy bár alacsonyabb lennék, bár ne kellene kimozdulnom itthonról, hogy senki ne lásson.
Az osztályban én vagyok a legmagasabb lány.. fiúk közül 2-3 egymagasak velem és csak egy fiú van aki magasabb nálam.
Szörnyű az életkedvem is elmegy amikor mondjuk próbákon a tükörbe nézve meglátom hogy nem állhatok a lányokhoz, mert mégis hogy nézne ki.
Sokszor a barátaim is cikizn emiatt, hogy mekkora vagyok.
Elegem van... A magasságból.. az elítélésből..
Undórítónak tartom. Miért? Csak miért nem lehetek átlagos magasságú??
Magassarkúk olyan szépek vagytok, de ha felnőt leszek a közelükbe se mehetek.
Jézusom ballagáson hogy fogok kinézni mint egy oszlop sétál a ballagók között...
A lanyok sokkal hamarabb nonek mint a fiuk. Nem biztos hogy a vegleges magassagod ettol jelentosen tobb lesz, valszeg megallsz itt vagy 180-185 centi korul.
Mire 20 eves leszel, fel sem fog tunni hogy magas vagy, mert 2 meteres fiatal sracok fognak korulotted legyeskedni :)
Ne gorcsolj ezen.
Nővérem 5 évvel idősebb. Ő is megállt 8. osztály végén a novésben. Remélem velem is így lesz.
Eskü Németbe költözöm :(
De olyan sok kisebb fiú van aki aranyos, kedves ... De hát nekünk így elég kevés a választék hogy 180 cm feletti legyen és passzoljunk is.
Tudom hogy nem nagy dolog a ballagás, de azért mégse szívesen nézem majd vissza a képeket..
"De hát nekünk így elég kevés a választék hogy 180 cm feletti legyen és passzoljunk is. "
Sokkal nagyobb lesz a valasztek mint gondolod. Meg aztan ha alacsonyabb a pasid mint te akkor mi van?
Semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!