8. osztályos vagyok. A magasságom az én átkom. Mit gondoltok?
179 cm vagyok és 8. osztályos.Vannak barátaim, igen. De ettől függetlenül minden nap úgy kelek fel, hogy bár alacsonyabb lennék, bár ne kellene kimozdulnom itthonról, hogy senki ne lásson.
Az osztályban én vagyok a legmagasabb lány.. fiúk közül 2-3 egymagasak velem és csak egy fiú van aki magasabb nálam.
Szörnyű az életkedvem is elmegy amikor mondjuk próbákon a tükörbe nézve meglátom hogy nem állhatok a lányokhoz, mert mégis hogy nézne ki.
Sokszor a barátaim is cikizn emiatt, hogy mekkora vagyok.
Elegem van... A magasságból.. az elítélésből..
Undórítónak tartom. Miért? Csak miért nem lehetek átlagos magasságú??
Magassarkúk olyan szépek vagytok, de ha felnőt leszek a közelükbe se mehetek.
Jézusom ballagáson hogy fogok kinézni mint egy oszlop sétál a ballagók között...
Szeretem őket, de amikor így beszólnak akkor annyira lekicsinyesednek a szemembe...
ugyhogy most aztmondom egy kicsit segberuhatod őket :)
Nehogy ezen szomorkodj! :) Figyelj en egy csomo fiut ismerek akik az alacsonyabb lanyokat eszre se veszik!
Megjegyzeskent az unokatesom(fiu) aki szinten 8.-os most 192 cm 47 lábmérettel :DD neki te picike leszel :D
Én 182 cm vagyok, tavaly voltam 8. Osztályos.
Nálam is csak alacsonyabbak voltak a lányok. Egy fiú volt aki magasabb volt nálam, aki magasabb volt, vele ballagtam. A magassarkú cipőröl meg annyit, hogy laposban is lehet ballagni, semmi szégyen nincs benne, sőt a magassàgod miatt lehet, hogy kényelmesebb is. :)
Tudom mennyien nézik meg az ilyen magas lányokat? A barátok nem cikiznek, ők ha komolyan gondolják nem igazi barátok!! Az igazi barát csak viccel, de ha látja, hogy neked rosszul esik egyből abbahagyja!
Én 165cm vagyok, de mit nem adnék meg, hogy 179cm legyek, mindig is erről álmodtam, bár esélytelen már így 22 évesen.
Fogadd el önmagad, baromi szép lehetsz és még mennyit fogsz változni, ne defektként éld meg a magasságod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!