Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Nem nagyon tudom, hogy kell...

Nem nagyon tudom, hogy kell bánni a gyerekekkel?

Figyelt kérdés
2 hétig nyári munkánk leszek napi 6 órában egy helyi óvodában. Viszont soha nem értettem a kicsikhez, soha nem jöttem ki velük jól, hiába próbáltam aranyos lenni velük, soha nem kedveltek... Mit csináljak, hogy picit megszeressenek a kicsik? :) Vannak valamilyen alap tippek, amikkel be lehet náluk vágódni?
2014. júl. 28. 21:23
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Szinte minden hétvégén találkozok a kisfiúval. :/

Köszi a hozzászólásokat! :)

2014. júl. 30. 11:28
 12/13 anonim ***** válasza:

1. Nem lehet, hogy az a baj, hogy nem engeded el magad eléggé? Ha feszült vagy, azt megérzik a gyerekek, és tekintélyed se nagyon lesz, és kevésbé leszel nekik szimpatikus.

2. Biztos, hogy nem kedvel? Nem lehet, hogy csak félreértelmezed a "jeleit", és emiatt még feszültebb vagy?

2014. júl. 30. 16:17
 13/13 A kérdező kommentje:

Nem vagyok feszengős típus. Nem érzem, hogy feszült lennék. az a baj, hogy teljesen lekakálja a fejem... Mondta az anyukája is, hogy jöjjön oda hozzám..stb.. mutassa meg nekem az új játékát...de mindig rávágja, hogy Neki nem!... és bevágja a durcit. Mondani szoktam neki, hogy pl. én is nagyon szeretem a kocsikat és van egy nagyon szép autóm, majd elhozom neki. erre szintén durcisan: tőled nekem nem kell semmi!

Az anyukája mindig mondja, hogy nem tudja miért ilyen és ne haragudjak. Nem haragszom, de kicsit rosszul esik. Barátomhoz meg egyből rohan oda, hogy néézdmitkaptaaaam... De ahogy engem meglát, megfordul és elmegy.

:(

2014. aug. 3. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!