előző: ha hiszed, ha nem, a pride ugyanúgy nézett ki, mint a videón, sőt, még visszafogottabb is volt, a sok ezer emberből jó ha volt 10 exhibicionista. különbség csak a nácikban volt.
2014. júl. 10. 18:30
32/40 anonim válasza:
Utolsó, a Pride felvonulás így néz ki. Persze a videóban nincsenek ellentüntetők, de ha magát a felvonulásról van szó, akkor pontosan így néz ki. Egy nagy csapat vidám ember sétál, táncol, érzi jól magát zenére. Zászlókkal, lufikkal. Csak ma eléggé divat azt mondani hogy "rózsaszín tangás férfiak vonaglása" az egész. Nagyon nem...
(oké, nem is Apple pólókba vannak öltözve a résztvevők)
2014. júl. 10. 18:34
33/40 anonim válasza:
Nem voltam és nem is fogok elmenni. Zavar a tömeg+ melegként nem értem a lényegét a Pride-nak. Látszani, megmutatni, hogy mi is itt vagyunk. Csak ennyi? Ebben nem túl sok az érték.
A videókat elnézve a budapesti egészen visszafogott volt ehhez képest: [link]
2014. júl. 10. 19:37
34/40 anonim válasza:
Én is meleg vagyok, tavaly voltam és szerettem, idén nem volt időm rá sajnos.Egyáltalán nem a mutogatásról vagy provokációról szólt tavaly sem, jó volt a társaság, a hangulat, utána a buli, nekem nagyon bejött, jövőre biztos ott leszek, pedig nem vagyok feltűnő leszbikus, csak kell egy nap az évben amikor összejön egy nagy csapat akik olyanok mint én, vagy legalább elfogadnak.
20/l
2014. júl. 11. 02:26
35/40 A kérdező kommentje:
Kemények vagytok!!Imádlak titeket!
Nem számítottam ennyi válaszra legfőképp ennyire
kivesézve.Nagyon jóóóóó
2014. júl. 11. 15:48
36/40 anonim válasza:
Szerencsére nem, így nem kellett hánynom. Mást is illene megkímélni. A cirkuszi mutatványok legalább viccesek, de nem undorítóak és nem szolgálnak propaganda célt. Valamint nem kell rendőri biztosítás az adófizetők pénzéből.
2014. júl. 12. 07:38
37/40 anonim válasza:
Utolsó, azon nem is gondolkozol el, hogy miért kell a rendőri biztosítás, igaz? Nem a melegek, hanem a hozzád hasonlók miatt.
2014. júl. 12. 08:54
38/40 anonim válasza:
"miért kell a rendőri biztosítás"
Miért-miért.. hát a felvonulás biztosítása miatt. Ha nem lenne felvonulás akkor rendőri biztosítás se kéne.
2014. júl. 12. 13:17
39/40 anonim válasza:
Akkor nem kellene a rendőri biztosítás, ha egyes huligánokat végre jobb belátásra birnának.
2014. júl. 12. 15:34
40/40 anonim válasza:
Nekem a nővérem transszexuális, ő is ellenzi ezt az egész felhajtást. Lezárják a fél várost, zajonganak, és mutogatják magukat. Szerintem ez undorító. A nővéremék nyugodtan csinálhatnak bármit (amit a heterók is) és senki nem szól rájuk. Aki pedig a normális melegeket utálja, az egy buta, tájékozatlan ember, egy divatnáci. A többségük nem is látott még homoszexuális embert. Szerintem ez a pride egy hülyeség, ezekről a b****ról ítélik meg a melegeket, és a többségnek ez az ellenszenves első benyomás marad meg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!